Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGTeknoloji

LG V30 ses deneyimi benzersiz olacak!

LG kısa bir süre sonra yeni nesil V serisi telefonu görücüye çıkaracak. 31 Ağustos tarihinde IFA 2017’de düzenlenecek basın etkinliği kapsamında tanıtılacak telefon bir kez daha kamera ve multimedya yetenekleriyle adından söz ettirecek. LG de zaten son yayınladığı tanıtımlarda telefonun kamera ve ses ayarlarına odaklanıyor. LG V30 ses deneyimi gerçekten de benzersiz olacak. LG yeni çıkacak V serisi akıllı telefonda daha önce hiçbir akıllı telefonda görülmemiş yeni nesil ses özellikleri, kullanımı kolay ve kişiselleştirilmiş bir ses deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

LG V30 ses deneyimi rakipsiz olacak!

Ses cihazları dünyasının önemli uzmanlarıyla yapılan ortak çalışmalarla geliştirilmiş LG V30, ses cihazlarına meraklı olanlara yönelik mükemmel aracı geliştirmek için yapılan işbirliği stratejisi için ideal bir örneklerden biri olarak gösteriliyor.

İlk olarak selefi tarafından ortaya çıkartılan Hi-Fi Quad Dac üzerine inşa edilen LG V30, ESS Technology’nin SABRE ES9218P’si ile desteklenen 32-bit Gelişmiş Hi-Fi Quad DAC özelliğine sahip. LG’nin Hi-Fi Quad DAC’ı iki yeni özelliğe sahip: dijital filtreler ve ses ön ayarları. Orijinal Hi-Fi Quad DAC bozulmayı ve beyaz gürültüyü en aza indirerek kaynaktan gelen Hi-Fi sese en yakın olanını vermenin üstünde dururken Gelişmiş Hi-Fi Quad DAC çok daha kişiselleştirilmiş seçenekler sunuyor.

LG V30 kullanıcıları sıradan bir cihazla bile pahalı kulaklıklar kullanan müzik meraklılarının aldığı yüksek kaliteli ses keyfini yaşayabiliyorlar.

Hi-Fi Quad DAC sağ ve sol ses sinyallerini ayrı olarak kontrol edip ses dengesini ayarlıyor, böylece dinleyenler de kendilerini bir konser salonunun ortasında gibi hissediyorlar. LG ayrıca bozulma oranını yüzde 0.0002’ye kadar düşürmeyi de başardı. Dijital veri analog dalga formuna dönüştürülürken ne kadar az kayıp olursa ses de o kadar temiz oluyor. V30’daki ses yolları ise hiç olmadığı kadar geniş. Bu sayede büyük ve yüksek kaliteli ses dosyalarını hiçbir takılma olmadan ve daha hassas işleyebiliyor.

V30’daki HD Audio Recorder sayesinde telefonun ses alıcısı aynı anda mikrofon (Receiver-as-a-Mic ya da RAM) olarak da kullanılabiliyor. RAM sesleri çok temiz bir şekilde kaydedebiliyor. Böylece LG V30, herhangi bir bozulma olmadan bir ıslıktan bir gök gürültüsüne kadar çok geniş skaladaki sesleri kaydedebiliyor.

Son olarak LG V30’la B&O PLAY ile olan yakın iş ortaklığını da devam ettiriyor. Telefonun kutu içeriğinde B&O PLAY  markası taşıyan bir kulaklık yer alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu