GeneliOS

Apple iPhone 7 LG ile Yola Devam Edecek

Apple iPhone 7 LG ile yola devam etme kararı aldı ve iPhone 7’nin kamerası LG tarafından üretilecek. Peki bunun altında yatan sebep nedir?

Apple iPhone 7 için oldukça büyük düşünüyor. Arka tarafında çift kamera lensi kullanacağı kesinleşen firmanın yeni nesil iPhone‘da yola Sony ile devam etmeyeceği ortaya çıktı. Söylentiye göre Japonya’nın Kumamoto  eyaletinde yaşanan felaket sonrasında Sony üretim bandını değiştirmek durumunda kaldı. Bu da Sony‘nin üretim tarafında ciddi anlamda sorun yaşamasına sebep oldu. Bundan dolayı yoğun miktardaki iPhone 7 sensör sorununu aşamayacağını belirten Sony; Böylece Apple iPhone 7 LG ile yola devam edebilecek.

Sony sensor teknoburada

Apple iPhone 7 LG Üretimi mi Olacak?

Bildiğiniz gibi Apple tüm üretimini Foxconn‘a yaptırtıyor ama telefonunun tüm parçalarını taşeronlarına yaptırtıyor. iPhone 7‘nin ekranı için Samsung ile anlaşan Apple, kamera tarafında da LG‘nin kapısını çalıyor. İşlemci tarafında ise yine Samsung ve TSMC firmaya dışarıdan destek veriyor. Bu noktada satılan her iPhone‘dan gelir elde eden Samsung ve LG içinse işler bir hayli güzle gidiyor.

iPhone 7 render teknoburada

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu