GenelGüncel Teknoloji HaberleriPOCO

POCO X3 Pro için Sevindiren Güncelleme

POCO’nun f/p telefonu POCO X3 Pro için herkesi sevindiren güncelleme yayınlandı. Telefon güncelleme ile tüm hatalarından kurtuldu.

Xiaomi’nin bağımsız markası POCO, karşımıza POCO X3 Pro ile çıkmıştı. Cihaz, Snapdragon 732 SoC ve birincil 64MP kamera sensörü ile raflardaki yerini almıştı. Ancak bu telefonda bazı sorunların olduğu ortaya çıkmıştı. Bugün ise POCO’dan beklenen hamle geldi ve güncelleme resmi olarak OTA üzerinden yayınlandı.

MIUI 12.0.4.0 RJUEUXM yapı numarasına sahip olan güncelleme ile sistemdeki tüm hatalar çözülüyor. Mart ayı Android güvenlik güncellemelerini de barından yeni sürüm şimdilik Tayvan’da indirime sunulmuş durumda. Çok yakında Avrupa pazarına da gelecek olan sorun düzeltilci güncelleme, aktarılan bilgilere göre performans konusunda da iyileştirmeler sunuyor.

Öncelikle, kurtarma ROM’unu indirmeniz ve ardından onu cihazınızın dahili belleğine taşımanız gerekir. Ardından, Updater Uygulamasına gitmeli ve sol üstteki üç noktayı tıklamalısınız. Güncelleme paketini seç’e tıklayın ve indirdiğiniz ROM’u seçin. Sistem ROM’u doğrulayacak ve doğrulama tamamlandığında yanıp sönme başlayacaktır. Tam eğiticiyi buradan da kontrol edebilirsiniz.

Eğer güncellemenin gelmesini beklemeden kurmak istiyorsanız, güncellemenin Fastboot ROM’unu buradan indirip telefonunuza flaşlayabilirsiniz. Ancak size tavsiyemiz bir kaç gün daha beklemeniz ve güncellemeyi OTA üzerinden yüklemeniz yönünde olacak. Çünkü Fastboot işlemi ile ROM atarken yaşayacağınız olası bir sorun sonrasında tüm verilerinizi kaybedebilirsiniz.

Türkiye’de telefonun 6GB RAM + 128GB depolamalı sürümü 3.899 TL ve 8GB RAM + 256GB depolamalı sürümü 4.099 TL’den satılıyor. Bu telefonun neler sunduğunu merak ediyorsanız aşağıdaki videodan incelememizi izleyebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu