Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

realme GT 2 Pro Önden Göründü! Ne yaptın realme?

9 Aralık tarihinde resmi duyurusunun yapılacağı bildirilen realme GT 2 Pro şimdi canlı görüntüsüyle karşımızda. Peki ön kamera nerede?

realme’nin merakla beklenen bir sonraki üst segment telefonu heyecan uyandırmaya devam ediyor. Yakın zamanda arkadan görüntüsü paylaşılan telefonun şimdi önden nasıl bir görünüm sunacağını öğreniyoruz. Akra tasarımıyla büyük beğeni kazanan realme GT 2 Pro önden görüntüsü daha da ses getireceğe benziyor.

Gizmo China sitesi tarafından sızdırılan görüntü, telefonun ekran alt kamera teknolojisine sahip olacağını onaylıyor. realme Ggt 2 Pro’nun üst ve yan çerçeveleri oldukça ince görünüyor. Alt çerçeve görünmüyor, fakat diğerlerinden biraz daha kalın olmasını bekleyebiliriz.

Sitenin aktardıklarına göre realme GT 2 Pro’nun iki versiyonu olacak ve bunlardan birinde ekran altı kamera teknolojisini göreceğiz. realme’nın bu teknolojiyle sunacağı ilk telefonda ön kamera hiç fark edilmiyor. Gözlerinizi kısık baktığınızda ya da görseli yakınlaştırdığınızda dahi ön kameradan herhangi bir iz yok. Bu nedenle ön kameranın hangi tarafa ya da merkeze mi konumlandırıldığı noktasında bir fikrimiz yok.

realme GT 2 Pro’nun 120Hz yenileme hızına sahip 2K ekrana sahip olması bekleniyor. Ekran ve parlaklık ayarları bölümü ayrıca telefondaki ekranının HDR desteğine sahip olacağını da onaylıyor. Öte yandan ekran 6.51 inç büyüklüğünde ve parmak izi tarayıcısına ev sahipliği yapacak.

Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinden güç alacak telefonda 12 GB’a kadar LPDDR5 RAM ve 256 GB’a kadar UFS 3.1 depolama, 32 megapiksel ön kamera, 50 megapiksel üçlü arka kamera ve 125 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil öne çıkan diğer bazı gelişmeler olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu