Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

Apple iPhone 13 Büyük Bir Yenilik Getirecek!

Yıl sonuna kadar çıkması beklenen Apple iPhone 13 akıllı telefon modeli büyük bir kamera yükseltmesi ile karşımıza çıkacak.

2020’nin dördüncü çeyreğin de akıllı telefon pazarının lideri olan Apple büyük bir başarıya imza atmıştı. 2021’in ilk çeyreğin de liderliği tekrar Güney Koreli Samsung‘a iade eden şirket şu sıralar yeni telefon serileri ile gündeme geliyor. Yıl sonuna doğru Apple iPhone 13 akıllı telefonu piyasaya sürecek olan şirket, öte yandan katlanabilir telefon modelleri üzerinde de çalışmalarına aralıksız yer veriyor. Yeni telefon serilerinde pek çok yeniliği karşımıza çıkaracak olan şirket rakiplerine fark atmayı planlıyor. Özellikle yüksek yenileme hızına sahip ekran ve yüksek çözünürlük oranına sahip olan kamera modelleri karşımıza çıkacak. Detaylar gelmeye devam ediyor.

Bildiğiniz üzere Samsung şirket için 120Hz ekranlar üretiyor. Geçtiğimiz aylar da şirket bu konuda anlaşmaya vardıklarını duyurmuş ve Güney Korel şirketten 120Hz ekranlar alacağını ifade etmişti.

"<yoastmark

Apple iPhone 13 Büyük Bir Kamera Yükseltmesi Getirecek

2021 model telefon serisinde kullanıcılarına gelişmiş bir kamera teknolojisi sunmaya hazırlanan şirket yenilikler üzerinde çalışıyor. Her şeyden önce kullanıcılarına matris kaydırmalı optik görüntü sabitleme teknolojisini sunacak olan şirket, bu özellik ile fotoğrafları daha net bir hale getirmiş olacak. Kullanıcılara istenen titreşim oranı için de büyük sensörler ve ses bobini mekanizmasına sahip olacak olan telefon modeli kusursuz fotoğraflar çektirmeyi vadedecek. Şirket bu özelliği gelecekteki tüm telefon modellerin de kullanmayı planlıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu