Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy M ne zaman tanıtılacak? Şimdi Xiaomi Hindistan düşünsün!

Güney Koreli teknoloji üretici Samsung geçtiğimiz yıl %10’luk pazar payı kaybı ile yoluna devam etti ve yine ezici bir üstünlük ile dünyanın en büyük üreticisi olmayı başardı. Bu noktada kan kaybeden Samsung yeni hamleler ile yoluna devam ederken en merak dilen serilerden birisi haline gelen Samsung Galaxy M ailesi ile tanışacağımız gün de bugün itibariyle kesinleşti. 28 Ocak tarihinde Hindistan pazarında satışa sunulacak olan Galaxy M serisi ile Samsung Hindistan pazarında kaybettiği liderliği geri almayı amaçlıyor. Samsung’un Hindistan pazarında Xiaomi geçmesi bu çeyrekte mümkün olmayabilir ama önümüzdeki dönemde Redmi ayrılığı sonrasında Samsung Xiaomi‘nin satış rakamını Hindistan pazarında geçecektir diye düşünüyoruz…

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Samsung Galaxy M20
Samsung Galaxy M20

Samsung Galaxy M teknik özellikler

Su damlası çentikle modern tasarım anlayışını giriş seviyesi telefonlara getirmeye hazırlanan Samsung iddiaya göre telefonlarda büyük piller kullanacak. Galaxy M20’nin 5.000 mAh büyüklüğünde bir pile sahip olduğu konuşuluyor. Bunun yanında her iki telefonda çift arka kamera yer alacak ve kameralardan biri geniş açılı olacak.

Galaxy M10’a Exynos 7870 yonga seti güç verecek. Telefonun bellek birimi 3GB RAM + 32GB dahili depolamadan oluşuyor. Öte yandan Galaxy M20’de ise Exynos 7904 işlemcisini göreceğiz. Bellek tarafında ise 4GB RAM + 64GB depolama yer alacağı konuşuluyor.

Samsung Galaxy S10 serisi RAM ve depolama birimiyle rekor kıracak

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu