AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMacBookMobirollerTeknoloji

Yeni MacBook Pro Apple M2 ile Fişek Atacak


Apple’ın yeni MacBook Pro modellerinin üretimine başladığı söyleniyor. Apple M2 yonga seti bu modelleri hız canavarı yapacak.

Apple’ın ortak tedarikçileri, Kasım ayı sonuna kadar aylık 800.000 sevkiyat hedefiyle yeniden tasarlanan 14 inç ve 16 inç yeni MacBook Pro modellerinin seri üretimine başladığını açıkladı. Bu, üreticiler arasında geniş bağlantılara sahip Tayvanlı kaynak DigiTimes tarafından açıklandı. DigiTimes’ı bilmeyenleriniz için bu kaynağın ortaya çıkardığı sızıntıların genellikle doğru çıktığını belirtelim.

Yeni MacBook Pro 14 ve 16 yakında tanıtılacak

Asılında yeniden tasarlanan MacBook Pro 14 ve 16 inç’in yakında piyasaya çıkacağına dair söylentiler uzun süredir ortalıkta dolaşıyordu. Bu sızıntı ile iddialar doğrulanmış oldu diyebiliriz. Görünüşe göre Apple, yeni MacBook’lar, iPhone’lar, Apple Watch ve AirPod’larla yoğun bir sonbahar sezonu planlıyor.

Ön bilgilere göre; yeni MacBook Pro’lar Mini LED ekran, güncellenmiş yepyeni bir tasarım ve Apple’ın daha güçlü işlemcisi Apple M2 ile gelecek. Apple M1 ile ARM’a geçen ve pazarda kartları yeniden dağıtan Apple’ın M2 ile neler yapacağını kestirmek pek zor değil. Dünyanın en hızlı işlemcisi konumunda yer alacağı söylenen Apple M2 yonga seti ilk etapta sadece Pro modellerine özel olacak. Sonrasında ise iPad modellerinde de bu yonganın kullanılmasını bekliyoruz.

OLED MacBook

Eylül ayındaki etkinlikte iPhone 13 ve Apple Watch Series 7 aynı anda duyurulacak. Ancak iş MacBook’a gelince bir ay daha beklememiz gerekecek. Apple genellikle Mac ve iPad modellerini bildiğiniz gibi Ekim ayında tanıtıyor. 2021 sonu tanıtılıp satışa sunulacak olan yeni canavarlar bakalım beklendiği gibi hız konusunda Intel’i geride bırakabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu