Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S10 Plus için şok fiyat! Lite’dan ucuz!

Samsung Galaxy S10 Plus şok fiyat indirimi ile S10 Lite modelinden çok daha ucuza satılmaya başlandı! Kaçırmayın!

Samsung‘un amiral gemisi serisi Galaxy S ailesinin bir önceki modeli S10, Hepsiburada platformu üzerinde şok fiyat ile satışına devam ediyor. Yapılan son indirim ile birlikte en güçlü model olan Galaxy S10 Plus fiyat konusunda, ucuz versiyon olan S10 Lite‘ın altında kaldı!

Bu fiyat farkının oluşma nedeni büyük ihtimalle Samsung Türkiye yetkili satıcısının Galaxy S10 Lite tedariğinde veya stoğunda yaşanan azalma olabilir. Bu nedenle bu modellerden birini almayı planlayanlar elinizi çabuk tutarsanız oldukça uygun bir fiyata Galaxy S10 Plus modeline sahip olabilirsiniz.

Galaxy S10 Plus fiyat indirimi var ama farkları neler?

S10 modelini S10 Plus modelinden ayıracak çok az şey var. Galaxy S10, 6,1 inçlik S10 Plus modelinden daha küçük bir ekrana sahip. 12 GB RAM ve 1 TB depolama alanı da yalnızca Plus modelinde mevcut bir seçenek.

S10’da yalnızca tek bir selfie kamerası var ve Galaxy S10 Plus, portrelere yardımcı olacak bir derinlik sensörüne sahip.

Bunun dışında Galaxy S10, her zamanki yıllık yonga seti güncellemesiyle geliyor ve ister Exynos ister Snapdragon işlemcisi olsun, en kaliteli işlemcilerden biri. Yepyeni bir ultra geniş modüle sahip arkadaki üçlü kamera kurulumu, Plus’taki ile aynı.

Fiyat farkı bu durumda iken mutlaka düşünen kişiler S10 Plus modeline yönelmeli.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu