Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Infinix Hot 12 Pro Tanıtıldı! Uygun Fiyata Güzel Özellikler

Son zamanların yükselen markası Infinix, Hot 12 Pro akıllı telefonunu tanıttı. Telefon uygun fiyata güzel özellikler sunuyor. İşte detaylar.

Geçtiğimiz haftalarda Infinix Smart 6 Plus isimli akıllı telefonunu tanıtan şirket, şimdi yeni bir akıllı telefonunu tanıttı. Kayıtlara Infinix Hot 12 Pro ismiyle geçen akıllı telefon, uygun fiyatıyla gözlere çarptı. Gelin akıllı telefonun tüm detaylarına göz atalım.

Infinix Hot 12 Pro Özellikleri ve Fiyatı

Akıllı telefonun ön kısmından başlarsak karşımıza 6.6 inç büyüklüğünde ve HD+ çözünürlükte LCD panel çıkıyor. Büyük ekranda 90Hz ekran yenileme hızı ve 180Hz dokunmatik örnekleme hızı mevcut. Akıllı telefonda pürüzsüz bir sosyal medya ve video izleme deneyimi elde edilebiliyor.

Gücünü Unisoc’un T616 yonga setinden alan akıllı telefon, 8GB’a kadar LPDDR4x RAM, 3GB’a kadar sanal RAM ve 128GB’a kadar UFS 2.2 depolama sunuyor. Ek depolama için microSD kart girişi de mevcut. Telefon bu özellikleriyle giriş seviyesi oyun deneyimini yüksek performansla sunabiliyor.

Telefonun optik kısmında ise 50 Megapiksel birincil kamera, ikincil yapay zeka lensi ve bir LED flaş bulunuyor. Önde ise 8 Megapiksel selfie lensi mevcut. Güvenlik için parmak izi okuyucu telefonda yer alıyor. Akıllı telefon çift SIM desteği, Bluetooth, çift bantlı Wi-Fi ve 3.5mm ses jakı sunuyor.

Giriş seviyesi bu telefon 140$’dan başlayan fiyat etiketiyle piyasaya sürüldü. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu