Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHarmonyOSHuaweiMobiroller

Huawei P50 Pocket Lite Fiyatıyla Yüzleri Güldürecek

Huawei katlanabilir telefonu P50 Pocket’ın yeni bir versiyonu üzerinde çalışıyor. Huawei P50 Pocket Lite adlı telefonun son olarak fiyatı sızdırıldı.

Huawei P50 Pocket şu sıralar en çok satan katlanabilir akıllı telefonlar arasında yer alıyor. Huawei’in katlanabilir telefon segmentinde pazar payını artıran telefonun şimdi uygun fiyatlı versiyonu geliyor. İsimlendirme henüz bilinmese de telefonun Huawei P50 Pocket Lite adını alacağı iddia ediliyor. Gelelim telefona ilişkin son gelişmelere.

P50 Pocket Lite bir süredir ülkesi Çin’de sertifika sürecinden geçmeye başladı. Telefonun Snapdragon 778G işlemcisinden güç alması bekleniyor. Mevcut P50 Pocket modeline Snapdragon 888 işlemcisinin güç verdiğini hatırlatalım.

Huawei P50 Pocket
Huawei P50 Pocket

Huawei P50 Pocket Lite Çok Ucuz Olacak

Huawei yeni telefonda işlemci biriminde maliyetleri düşürecek. Bunun yanında malzeme kalitesinde de farklılık göreceğimizi düşünüyoruz. Tüm bunlar haliyle telefonun fiyatını daha aşağı çekecek. Çin’den gelen haberlere bakılırsa P50 Pocket Lite, orijinal modele göre yüzde 50 daha ucuz olacak. P50 Pocket Lite’ın 256GB versiyonu 4,999 yuan / 695 $) fiyattan satılabilir. Bir başka kaynak ise fiyatın 5.999 yuan / 835 $ olacağını bildiriyor.

Huawei’in böylesine özel bir telefonda fiyatı bu kadar aşağı çekmesi katlanabilir telefon segmentinde dengeleri değiştirebilir. Hatta P50 Pocket Lite bir anda dünyanın en çok satan katlanabilir akıllı telefonuna dönüşebilir. Bunun için telefonun tanıtım tarihi olduğu belirtilen 25 Ekim tarihini bekleyeceğiz.

P50 Pocket Lite bu denli agresif bir fiyatlandırma ile çıkış yaparsa, Samsung’un uygun fiyatlı katlanabilir Galaxy A serisi telefon hamlesi daha erken gelebilir. Güney Koreli üreticinin Galaxy A serisi altında katlanabilir bir telefon duyuracağı haberleri son dönemde sıklıkla dile getirilmekte.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu