Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung One UI 5.1.1 Güncellemesini Sürpriz Bir Modele Sundu

Samsung, Galaxy A51 modeli için sürpriz bir biçimde One UI 5.1.1 güncellemesini başlattı. Android 14 ise çok yakında başlayacak.

Güncel telefonlara hızlı bir şekilde güncelleme sunan Samsung, geçmiş telefonları da unutmuyor. Samsung bu noktada son olarak Galaxy A51 için One UI 5.1.1 güncellemesinin dağıtımına başladı.

Galaxy A51, Android 10 çalıştıran ilk Samsung telefonları arasında yer aldı ve Samsung’un o zamanlar yeni olan üç büyük işletim sistemi yükseltme politikasına dahil edildi. Telefon için son büyük güncelleme Android 13 olurken, One UI sürümü 5.1’e yükseltildi. Ancak Samsung’un Galaxy A51 kullanıcılarına hala bir sürprizi var. Bu sürpriz One UI 5.1.1 güncellemesi oldu.

Samsung Galaxy A51 için One UI 5.1.1 Başladı

Güncelleme ilk etapta Amerika’da yayınlandı. değişiklik günlüğüne göre, güncelleme yüklendikten sonra Arama Arka Planı menüsü Telefon/Kişiler uygulamalarındaki Kişi Ayrıntıları’na taşınacak ve Samsung Mesajlar uygulamasında bir görsel paylaşırken üstte konuşmaları ve kişi sekmelerini göreceksiniz. Güncelleme ayrıca ekim ayı güvenlik düzeltmelerini getiriyor.

Öte yandan Samsung önümüzdeki birkaç gün içerisinde Galaxy S23 serisi için Android 14 / One UI 6.0 güncellemesini başlatacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu