Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S8 bir kez daha sızdırıldı!

Samsung’un şubat sonunda gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi’nde duyurması beklenen bir sonraki amiral gemi telefonu Galaxy S8 bir kez daha sızdırıldı. Yayınlanan yeni görüntüler S8’in kısa süre önce ortaya çıkan görüntüleri ile. Ancak telefonun bu defa daha net göründüğünü söylemek mümkün.

Galaxy S8

Altın renk seçeneğiyle karşımıza çıkan Galaxy S8 görünüşe bakılırsa S serisinde bir devrimi gerçekleştirecek. Samsung geleneksel home butonunu yeni nesil telefonla birlikte rafa kaldırabilir. Hatta Samsung, geri ve tüm uygulamalar kapasitif butonlarını bile telefonun alt bölümünden kaldırmış görünüyor. Bu gelişme şirketin birçok Android üreticisi gibi sanal butonlara geçiş yapacağı anlamına gelebilir. Parmak izi tarayıcının ise arka bölüm yerine ekrana gömülü şekilde olacağı gelen haberler arasında.

Galaxy S8

Kavisli bir ekrana sahip olacak telefonun alt ve üst bölümdeki çerçevelerinin de önemli ölçüde inceltildiğini söyleyebiliriz. S8 görünüşe bakılırsa Xiaomi Mi Mix modelinden sonra ekran/kasa oranı rekoru kıracak.

Galaxy S8 başlıca özellikler

Harman markasını taşıyan çift stereo hoparlör, 5.2 ve 5.5 inç kavisli Quad HD ekran (basınca duyarlı), Qualcomm’un ultrasonik biyometrik teknolojisini kullanan parmak izi tarayıcısı (ekran altına gömülü), Snapdragon 835 ve Exynos 8895 işlemciler, 6 GB RAM, 64 GB UFS dahili depolama, microSD kart desteği, suya ve toza dayanıklı kasa, kulaklık girişi, Bluetooth 5.0,  ve home butonundan yoksun tasarım, Android 7.1 işletim sistemi, Grace UX adlı yeni kullanıcı arayüzü telefonda öne çıkan özellikler olacak.

Samsung Galaxy S8‘in yenilenen tasarımı hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

İlginizi çekebilir; Efsane resmen döndü: Nokia 6 tanıtıldı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu