Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S21 FE Ekran Montaj Görselleri Ve Fiyatları Sızdırıldı!

Samsung’un önümüzdeki ay piyasaya süreceği Galaxy S21 FE bu defa kran montaj görüntüsü ve onarım ücretleriyle sızdırıldı.

Samsung’un yeni yılda piyasaya süreceği Galaxy S21 FE, artık sona doğru geldi. Aylardır çeşitli sızıntılarıyla gündeme gelen, sürekli olarak ertelenen ve iptal edildiğine dair haberler çıkan bu telefon, aksilik olmaması durumunda önümüzdeki ay resmi olarak tanıtılacak. S21 FE’nin tasarımı ve kamera özellikleri gibi pek çok detayı artık ortada. Ancak tanıtım tarihine doğru yaklaşırken bir başka sızıntı da bugün gün yüzüne çıktı.

Uygun fiyatlı amiral gemisi konumunda olması beklenen Galaxy S21 FE, kısa süre önce ekranı ve tasarımını doğrulayan yeni görüntüleriyle sızdırıldı.

Galaxy S21 FE ekran onarım ücreti belli oldu

Yabancı kaynaklar, Galaxy S21 FE’nin ekranı ve çerçevesini gösteren montaj görüntülerini ortaya çıkardı. Ayrıca aynı kaynak, bu ekranın maliyetini de gözler önüne serdi.

Buna göre Samsun’un uygun fiyatlı amiral gemisi Galaxy S21 FE’nin orijinal ekran değişimi, 185 Euro olacak. Bu Dolar bazında 209 Dolar, TL Bazında ise 2.300 TL civarlarına denk geliyor. Ancak çerçevesiz ve sadece cam değişimi için önünüzde daha bütçe dostu bir seçenek olacak. Bunun maliyeti ise 119 Euro. Tabii bu fiyatların döviz kuru ve ülkemizdeki vergilere göre artış gösterebileceğini de belirtmekte fayda var.

S21 FE hakkında neler biliyoruz?

Aylardır beklenen Galaxy S21 FE’nin özellikleri, sızıntılar sayesinde artık netleşmiş durumda. Bu bağlamda Koreli üreticinin uygun fiyatlı amiral gemisi, iddialara göre 3 Ocak 2022 tarihinde duyurulacak. Bunun yanı sıra telefonun satışlarının da 11 Ocak 2022’de başlaması bekleniyor.

Teknik özellikler açısından ise S21 FE, ön tarafında 120Hz yenileme hızını destekleyen 6.4 inç AMOLED ekranla gelecek. İşlemci olarak da cihaz, gücünü Exynos 2100 ve Snapdragon 888 yonga setlerinden alacak. Ancak bu, pazarlara göre değişiklik gösterecek.

Kamera ve pil özellikleri olarak ise S21 FE’nin arkasında; 12 Megapiksel ana, 12 Megapiksel ultra geniş açı ve 8 Megapiksel de telefoto lense yer verilmesi bekleniyor. Ayrıca cihazda 25W destekli 4.500 mAh pil olacağı da, kesin olarak bakılan özelliklerden bir tanesi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu