Güncel Teknoloji HaberleriKonsol OyunlarıMobirollerOyun HaberleriPlayStationSonyTeknoloji

PlayStation 4 sahipleri isyanda! Sizin yapacağınız güncellemenin…

Sony tarafından dağıtılamya başlanan 7.50 güncellemesinden sonra PlayStation 4 sahipleri isyana bağladı. Peki konsollara neler oldu? İşte detaylar…

Akıllı telefon pazarında güncelleme birçok kişi için önemli bir konudur ama en önemli şeyin “stabilite” olduğunu da unutmamak gereklidir. Birçok kişi gelen güncellemeleri hemen yüklemek isterken biz güncelleme konusunda pekte acele edilmemesi gerektiğini şiddetle savunuyoruz. Bugün de bu tezimizi destekleyen bir haber geldi. Sony bir önceki nesil oyun konsolu PlayStation 4 için 7.50 adında bir güncelleme yayımladı ve olan oldu.

Birçok oyuncu hem forumlarda hem de sosyal medyadan gelen güncelleme sonrası oyun konsollarının çöktüğünü rapor ettiler. Geçtiğimiz günlerde M30s ve A70s için verilen güncellemeler aklımıza geldi. Hatırlayacak olursanız o telefonlara da güncelleme geldikten sonra download modda kalma sorunu ortaya çıkmıştı.

Yapılan yorumlara göre güncellemeden sonra konsol sürekli olarak yeniden başlamaya zorlanıyor. Bununla birlikte bazı kullanıcılarında BluRay optik sürücüde sorunlar yaşadıklarını dile getiriyor. Bu sorunların aşılması için bir güncelleme ihtiyaç olduğu aşikar ama konsolu sürekli olarak yeniden başlayan bir kişiye neyin güncellemesi verilecek? Görünen o ki; bu sorunu yaşayan kullanıcılar konsollarını Sony servislerine götürmek durumunda kalacak.

Bununla birlikte forumlarda söylenen çözümlerden birisi de konsolun güvenli moda açıldığını belirtiyorlar.  Bazı kullanıcılar ise USB sürücü kullanarak ürün yazılımını yeniden yüklemeyi başardı. Umarız Sony, bir an önce bu duruma bir çözüm bulabilir. Konsolumuzu açmaya korkuyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu