Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Sıradışı Bir Telefon Üzerinde Çalışıyor! Şimşek Tasarımlı

2021’in en başarılı akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi olan Xiaomi, yeni patenti ile sıradışı bir akıllı telefon tasarımını ortaya çıkardı.

Ürettiği birbirinden farklı amiral gemileri ile hem ülkemiz de hem de dünyanın dört bir yanında milyonlara ulaşmaya devam eden Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi yeni telefonlar üzerinde de çalışıyor. Geçtiğimiz haftalar da yeni Mi 11 serisi ile kısa sürede milyonlara ulaşan şirket, Redmi serisinin de 200 milyondan fazla sattığını duyurmuştu. 2021’in ilk çeyreğini geride bıraktığımız şu günlerde sevilen telefon üreticisinden yepyeni haberler de gelmeye devam ediyor. Şirket yeni bir telefon üzerinde çalışıyor gibi.

Ürettiği akıllı telefonlar ile uzun bir süredir satış listelerinde ilk sıralar da yer alan Çinli teknoloji devi 2021 model telefonları ile de sık sık konuşuldu. TeknoBurada olarak biz de şirketin attığı her adımdan sizleri haberdar ettik ve etmeye devam ediyoruz. şirketi takip etmeye devam ettiğimiz şu günlerde yine radarımıza yeni gelişmeler yakalandı. Şirketin yeni patenti sıradışı bir telefon tasarımını karşımıza çıkardı. Merak uyandırdı.

Xiaomi
Xiaomi

Xiaomi Yeni Patenti İle Yeni Telefon Tasarımını Gösterdi

Bildiğiniz üzere ünlü teknoloji devi ürettiği her telefonun tasarımını değiştirdiği gibi üst düzey performans sunmaları için de elinden geleni yapıyor. Yeni telefonun tasarımı da epey konuşulacak bir şekilde karşımıza çıkacak. Edindiğimiz bilgilere göre şirket 27 Ekim 2020’de yeni patent başvurusunda bulundu ve Nisan 2021’de bu patent resmen onaylandı. 32 taslağa sahip olan yeni patent sıradışı bir akıllı telefon patentini karşımıza çıkarıyor. Patentte yer alan telefonun ekranının gövdesi ve çerçevesi görünüş olarak iPhone 12’ye oldukça benziyor. Ancak telefonun gövdesinde mekanik bir buton yer almıyor. Ayrıca şarj için telefon da konektör ve kulaklık girişi de yer almıyor. Cihazın kamerası büyük olasılıkla ekranın altına yerleştirilmiş olacak. Arka kamera modülü şimşek şeklinde bir tasarıma sahip olan telefonun modeli hala bilinmiyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu