Genel

Anker SoundCore Strike 3 inceleme! Kulaklar buz gibi

Oyuncu kulaklığı tarafında en iddialı modellerden birisi olan Anker SoundCore Strike 3 inceleme videosu ile sizlerleyiz. En iyisi mi olsun istiyorsunuz?

Oyuncu ekipmanları son dönemin en popüler teknolojik ürünlerinin başında geliyor. Zira pandemi sebebi ile evde kalma süremizde ciddi bir artış var ve birçok kişi de oyunlar ile bu noktada kendini eğlendirmeye çalışıyor. Oyuncu ekipmanları ve ses teknolojileri denince akla gelen ilk markalardan birisi olan Anker firmasının en yeni kulaklığı Anker SoundCore Strike 3 inceleme videosu ile karşınızdayız.

Ürünün hem eksik hem de pozitif taraflarını sizlerle paylaşmak istiyoruz. SoundCore Strike 3 bazı konularda daha fazla geliştirilmesi gereken bir ürün ama çok fazla da artı yönü var. Bize sorarsanız en önemli özelliklerinden birisi bugüne kadar hiçbir oyuncu kulaklığında görmediğimiz kulaklıklardaki soğutma pedi oldukça hoşumuza giden bir detay oldu. Firmanın Ar-Ge sırasında yaptığı araştırmalarda oyuncuları dinlediğini çok iyi anlıyoruz ve bu da su geçirmez mikrofondan belli. Ürünün artılarından birisi de bu.

Anker SoundCore Strike 3 özellikleri ile öne çıkıyor

52mm Sürücüleri ile kendi segmentinin çok üzerinde bir performans ortaya koyan SoundCore Strike 3 malzeme kalitesi ve dış taraftaki LED ışığı ile tüm oyuncuların kalbini çalacak bir ürün gibi görünüyor. 7.1 Sorround Sound desteği ile özellikle 7.1 destekli oyunlarda gerçekten oldukça başarılı bir deneyim bizlere sunan SoundCore Strike 3 detaylı incelemesini gelin birlikte izleyelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu