BilgisayarDizüstü BilgisayarGüncel Teknoloji HaberleriMicrosoftTeknoloji

Microsoft Surface Laptop 4 Geekbench’te Göründü!

Bugün Geekbench’te yer alan bilgiye göre Microsoft Surface Laptop 4 resmi olarak netleşti. Bilgisayarın Nisan ayında satışa çıkması bekleniyor.

Serinin en son bilgisayarı 2019 yılında satışa çıkmıştı ve üzerinden uzun bir zaman geçti pek çok kullanıcı yeni bir ürün gelmesini bekliyor. Microsoft Surface Laptop 4 nihayet Geekbench’te göründü. AMD Ryzen 5 3580U işlemci ile listelenen bilgisayarın farklı işlemciler ile gelmesi bekleniyor. Ayrıca 13,5 inç ve 15 inç modellerin olması bekleniyor.

Microsoft Surface Laptop 4 Teknik Özellikleri

Windows 10 işletim sistemi yüklü olarak gelecek bilgisayarda 8GB DDR4 RAM olacak. Geekbench’te AMD Ryzen 5 3580U işlemci ile görünen bilgisayar tek çekirdekli bölümlerde yaklaşık 1.063 ve çok çekirdekli bölümlerde 5.726 puan aldı. Cihazın ayrıca Intel işlemcili modellerinin de olması bekleniyor. Tasarım olarak bir önceki modele göre değişiklik yapılmaması planlanan bilgisayarın kasası, klavyesi, izleme paneli düzeni, ekran çözünürlüğü ve çerçeve boyutu tamamen aynı kalacak. Firmanın AMD Ryzen 5000 işlemcileri 13,5 inç ve 15 inç modellerinde kullanması bekleniyor. Ayrıca firmanın teknik olarak bir çok iyileştirme yapması bekleniyor; daha iyi pil ömrü ve Dolby Atmos desteği bunlardan sadece iki tanesi. Dolby Atmos desteği ile bir önceki seriye göre daha iyi ses kalitesi sunması bekleniyor.

"<yoastmark

Firma tarafından dördüncü nesil bilgisayarın Nisan ayında satışa sunulması bekleniyor. Farklı versiyonları olacak bilgisayarın tahmini satış fiyatı 13.5 inçlik model için 999 dolar, AMD Ryzen 5 işlemciyle ve 15 inç model için 1.299 dolardan başlaması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu