Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Uyuşturucu baronunun ismine sahip Pablo Escobar Fold 1 ile tanışın

Uyuşturucu satıcısının adına sahip olan katlanabilir ekranlı en ucuz telefon Pablo Escobar Fold 1 için ön sipariş süreci başladı!

Pablo Escobar ismini birçoğumuz Netflix dizisi ile öğrendik. Kolombiya uyuşturucu düzeninin en tepesindeki bu suç makinesi çocukların zehirlenmesine sebep olsa da yapılan diziler ve filmler ile adam resmen iyi bir karakter gibi yansıtıldı. Bu da yetmezmiş gibi bugün o ismi taşıyan katlanabilir ekranlı bir telefon ortaya çıktı. Pablo Escobar Fold 1 adındaki telefon bize sorarsanız geçtiğimiz Şubat ayında tanıtılan Flexpai ile aynı diyebiliriz. Özellikler ve tasarımın aynı olduğunu görüyoruz ama buradaki isim oyunu ile uyuşturucu baronunun adı sanki bu telefona hava katmış gibi bir durum oluşturulmuş.

Telefonun teknik detayları Flexpai ile aynı. 1920 x 1444 çözünürlüğünde ve ikiye katlanan 7.8 inçlik esnek bir AMOLED ekrana sahip olan bu ürün tam olarak katlanma deneyimi bize sunmuyor ve katlandığında ya da katlanmaya çalışıldığında tuhaf bir ekran görüntüsü sağlıyor. Arkada 16 megapiksel f/1,8 ve önde de 20 megapiksel kamera bulunuyor.

Telefon ile ilgili bir de reklam videosu paylaşıldı ama telefonun fiyatının 349 dolar gibi bir rakam olması bizleri şaşırttı. Snapdragon 855 yonga seti ile gelen bu telefonun fiyatının bu kadar ucuz olması oldukça ilginç. Online olarak sipariş edilen telefon çocuk katili Pablo Escobar‘ın insanları kandırdığı gibi bizleri kandırması da muhtemel olabilir. Bundan dolayı dış kaynaklar bu telefonu alırken dikkatli olunması konusunda uyarıda bulunuyorlar.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu