Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobiroller

Honor Magic 3 Benzersiz Kamera Tasarımıyla Karşınızda

Honor Magic 3 cephesinden ilk sızıntılar başladı. Snapdragon 888 Plus işlemcinden güç alacak telefonun kamera tasarımı belli oldu.

Honor’un Snapdragon 888 Plus platformundan gücünü alacak üst segment telefonu Honor Magic 3 kendini göstermeye başladı. Güvenilir bir kaynak tarafından sızdırılan görsel ilk etapta telefonun kamera tasarımı hakkında bilgi veriyor.

İşte Honor Magic 3 Karşınızda!

Telefonun arka bölümde Huawei Mate 30 ve Mate 40 serisinde olduğu gibi yuvarlak bir kamera tasarımı görüyoruz. Honor Magic serisi telefonlar tasarım noktasında bugüne kadar hep fark yaratan telefonlar oldular. Benzer anlayışı Magic 3 için de söylemek mümkün, zira bu görüntünün sızdırılmasının ardından bir başka fotoğrafın internete servis edildiğine şahit olduk. Güvenilir bir kaynak tarafından servis edilen görüntü aslına bakarsanız Magic 3’ü her açıdan karşımıza çıkarıyor.

Ortaya çıkan son görüntü Magic 3’ün eğimi epey fazla olan bir kavisli ekrana sahip olacağını gösteriyor. Bunun yanında benzersiz bir arka kamera anlayışından söz edebilirsiniz. Arka bölümde dört adet sensör yer alacak. Sensör tipleri henüz bilinmezken, Magic 3’ün kamera tarafında Mi 11 Ultra’nın en önemli rakiplerinden biri olacağı konuşuluyor. Ön bölümde kavisli ekran üzerinde sol üst kısımda iki ön kameranın yer aldığını da belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu