Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerWhatsApp

WhatsApp Android Cihazlar İçin Yeni Kamera Modları Geliştiriyor

WhatsApp kullanıcı deneyimini geliştirmek için şimdi de Android uygulamasına yeni kamera modları dahil ediyor. İşte son güncelleme…

WhatsApp son dönemde getirdiği yeniliklerle birlikte bir mesajlaşma uygulamasından ziyade sosyal medya platformuna dönüşmüş durumda. Hatta WhastApp’ın artık kullanıcılar arasında en uyumlu ve yaygın olarak kullanılan sosyal medya platformu haline geldiğini söyleyebiliriz. WhatsApp son olarak Android uygulamasının içerisinde daha fazla kamera modu ekleyerek kullanıcı deneyimini artırmayı hedefliyor.

WABetaInfo sitesine göre WhatsApp Android’deki uygulamasında daha fazla kamera modu eklemeye hazırlanıyor. Alt bölümdeki görsel yeni kamera modlarına iyi bir referans oluşturuyor. Ekran görüntüsü, WhatsApp’ın kamera modunu fotoğraf ve video arasında değiştirmesini sağlayacak iki ek düğme geliştirdiğini ortaya koyuyor. Şu anda bir video kaydetmek için WhatsApp’ta tek yapmanız gereken dokunup basılı tutmak. Ancak bu özelliğin yardımıyla bir daha bunu yapmanıza gerek kalmayacak, bunun yerine video moduna geçmeniz yeterli olacak.

Yeni kamera modları, sık sık WhatsApp durum paylaşımı yapan kullanıcıların işini kolaylaştıracaktır. Yeni kamera modları şu an için geliştirilme aşamasında ve çok yakında Android tarafındaki kullanıcıları sunulacak. WhatsApp’ın yeni kamera modları çok bekletmeden iOS platformuna da sunacağını söyleyebiliriz. Bununla birlikte WhatsApp, sohbetlerin akıcı bir şekilde kaydırılmasını engelleyen hatalar ve sorunlar için bazı düzeltmeler de getiriyor. 

Yakın zamanlı bir rapora göre WhatsApp mesajları düzenleme ve geri alma seçeneği üzerinde çalışıyor. Bu iki özelliğin de şu an geliştirilme aşamasında olduğunu belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu