Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Merakla beklenen Galaxy S21 Ultra dayanıklılık testi yayınlandı!

Samsung Galaxy S21 Ultra dayanıklılık testi yayınlandı. JerryRigEverything tarafından masaya yatırılan model, bakalım ne kadar dayanıklı?

Samsung’un yeni göz bebeği Galaxy S21 Ultra, çift telefoto lense sahip kamera kurulumuyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Galaxy S20 Ultra ile vurgulanan 100x zoom, Galaxy S21 Ultra ile farklı bir boyuta taşındı. Peki bu iddialı ve bir o kadarda pahalı olan telefon, ne kadar dayanıklı?

Dayanıklılık testleriyle adını duyuran ünlü YouTube kanalı JerryRigEverything’in bu seferki konuğu merakla beklenen Galaxy S21 Ultra oldu. Teste her zaman olduğu gibi ekran çizilme testiyle başlayan Jerry, bir sürpriz ile karşılaştı. Kutu içeriğinden USB Type-C kablodan başka bir şey çıkmayan telefonda, ekranı korumak için iki adet koruyucu film takılı halde kullanıcıyla buluşuyor.

Gorilla Glass Victus cam kullanılan ekrandan iki koruyucu filmde çıkartıldıktan sonra sırasıyla çizilme testi yapılıyor ve bir çok akıllı telefonda olduğu gibi 6. seviyede çizilmeye başlıyor. 7. seviyede ise daha derin çizikler oluşmaya başlıyor. Ne de olsa cam camdır!

Alüminyum çerçeveye sahip olan akıllı telefonun kasası maket bıçağı ile hasar alırken arka yüzey ise anahtar gibi materyaller ile hafif hasarlar alabiliyor. Kamera çıkıntısı ise yine alüminyumdan yapılmış.

Son olarak ise bükülme testine tabii tutulan akıllı telefon, testi başarı ile tamamlıyor. Peki siz ne düşünüyorsunuz, sizce de Galaxy S21 Ultra dayanıklılık testi başarı ile sonuçlandı mı? Bizimle paylaşmayı unutmayın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu