Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

Kaptan Amerika iPhone 12 Pro’yu Sevmedi!

Marvel’ın sevilen karakteri Kaptan Amerika yani Chris Evans, iPhone 6s’ten iPhone 12 Pro’ya geçti. Ancak Evans yeni telefonu sevemedi.

Marvel evreninde Kaptan Amerika rolüyle tanınan Hollywood oyuncusu Chris Evans, iPhone 6S’ine veda etmesinden sadece üç hafta sonra, yeni telefonunu eleştirmeye başladı. iPhone 6s’ten iPhone 12 Pro’ya geçen Evans, görünüşe göre yeni telefonunu pek beğenmemiş.

Evans yeni telefonun çok ağır olduğunu söyledi. Collider ile yaptığı röportajda Evans, iPhone 12’nin o kadar ağır olduğunu ve telefonu tutmak için serçe parmağınızı kullanmanız gerektiğini söyleyerek iPhone 6s2a olan özlemini de dile getirdi. Muhabir, Kaptan Amerika’nın Thor’un Çekici’ni kaldırabilmesini beklemediğini ancak telefonun onun için çok ağır olabileceğini söyleyerek şaka yaptı.

Evans’ın iPhone 6S’de fiziksel bir ana ekran düğmesi de bulunmayan yeni telefonundaki tek sorun ağırlık değil gibi görünüyor. Evans genel olarak yeni modeli pek sevememiş. Bazı hayranlar onun yeni iPhone SE’ye geçmesini önerdi. Chris Evans, 2015 yılında piyasaya sürülen iPhone 6s’i hala kullanıyordu. Daha önce de yeni telefonla ilgili de olumsuz anıları olduğunu belirtmişti.

Apple’ın 7 yıllık telefonunun bile hala çalışması oldukça ilginç. Sadece Evans, bataryadan şikayet ediyordu. Bataryayı değiştirse belki Kaptan’ın yeni iPhone almasına bile gerek kalmayacaktı. Bu süreçte eğer Evans fanlarını dinlerse muhtemelen iPhone SE’ye geçiş yapabilir. Apple’ın çok sevilen telefonu iPhone SE tam Kaptan’a göre bir cihaz doğrusu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu