Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 10 Pro Özellikleri Sızdırıldı! Değişen Ne Var?

Tanıtım tarihi yaklaşırken OnePlus 10 Pro modelinin özellikleri netleşmeye başladı. Güvenilir kaynaklar birçok detayı gün yüzüne çıkardı.

Yıl sona ererken, 2022 yılında tanıtılacak amiral gemisi telefonlara yaklaşıyoruz. Sözünü ettiğimiz telefonlardan biri de OnePlus 10 Pro olacak ve şimdi bu telefon hakkında önemli bilgiler gün yüzüne çıktı.

Son gelişmeler mobil dünyasının önemli bilgi kaynaklarından birine dönüşen Digital Chat Station adlı hesaptan geliyor. Kaynağın aktardıklarına göre OnePlus 10 Pro’da 6.7 inç büyüklüğünde 120Hz yenileme hızına sahip 2K çözünürlüğünde LTPO AMOLED ekran yer alacak. Ekran üzerinde sol üst köşede ön kamera yer almaya devam edecek. Bu kameranın 32 megapiksel çözünürlüğünde olacağı bildiriliyor.

OnePlus 10

Kamera demişken, OnePlus10 Pro ile OnePlus 9 serisinin görünüm noktasında birbirinden ayıran en önemli detay arka kamera tasarımı olacak. Kamera modülü üzerinde üç sensör yer alacak. Ana kamerada bir kez daha 48 megapikselllik bir kamera olacak. Buna 50 megapiksel ultra geniş açılı ve 3x optik yakınlaştırma gerçekleştiren 8 megapiksel telefoto kamera eşlik edecek. Kamera tasarımı değişse de, sensörlerin aynı kaldığı görülüyor. Konuşmak için erken fakat OnePlus 10 Pro’nun da üst segment premium telefonlar arasında kamera konusunda rekabetçi olamayacağını söyleyebiliriz.

Kutudan Android 12 tabanlı ColorOS 12 sürümüyle çıkacak telefonda beklendiği gibi Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisi yer alacak. 80 watt kablolu ve 50 watt kablosuz hızlı şarj desteğine sahip 5.000 mAh pil, 12GB RAM / 256GB depolama ve IP68 sertifikası telefonda öne çıkan diğer özellikler olacak.

OnePlus 10 Pro’nun ocak ayı içerisinde Çin’de, mart ayı içerisinde ise küresel çapta tanıtılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu