Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerNokiaTeknoloji

Nokia ve Ericsson Çin için ne dedi? Korkan senin gibi olsun!

Huawei‘nin başına gelenleri basın iki şekilde değerlendirmeyi seçmiş durumda. Bir grup medya var ki “Huawei Çin Hükumetine bilgi sızdırıyor” diyor; bir başka basın grubu ise “Huawei haksızlık yapılıyor” diyor. Ya da bir kişi aynı anda ikisini birden de söyleyebiliyor. Biz ise teknoburada.net olarak işin tam ortasında yani merkezinde duruyoruz. Merkezinde durduğumuz için de merkez kaç kuvvetinden dolayı başımız dönmüyor ve durumu daha net bir biçimde görebiliyoruz. Bu noktada beklemeye ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. Şu anda bir dava süreci var ve Huawei‘nin de yapmış olduğu bir itiraz var. Bunlar yaşanırken geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir haber Nokia ve Ericsson Çin pazarından çekiliyor diyordu ve bugün iki üretici de sessizliğini bozdu.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Nokia ve Ericsson Çin pazarından çekilecek mi?

Nokia, yaptığı açıklama ile bu haberleri tamamen yalanladı ve önümzüdeki dönemde Çin’in 5G ağlarına daha fazla destek olacaklarını dile getirdi. Ericsson ise bu konuda detaylı bir açıklama yapmadı ve şunu belirtti. “Biz China Telekom ile 1G’den 5G’ye kadar tüm yapılandırmalarda birlikte olduk ve umarız bu birliktelik devam eder” dedi. Rusya‘dan sonra Nokia ve Ericsson‘un da bu topa girmemesi ciddi anlamda bu oyunu değiştirebilir.

Kısacasını söylemek gerekirse Nokia ve Ericsson 5G ağlarını yapılandıran Huawei‘den sonraki üreticiler ve bu üreticilerin Amerika’nın yanında olmamaları oyunun kurallarını ciddi anlamda değiştirebilir ve Huawei‘nin dediği gibi “Amerikan halkının daha düşük kalitede 5G desteği almasını -ki bize göre hiç alamamasını” sağlayabilir…

Samsung Huawei ve Apple.. Akıllı telefon satışlarında son durum

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu