Akıllı TelefonAppleCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneTeknoloji

2018 iPhone Modelleri Nasıl Olacak?

Son zamanlarda çıkan bir çok sızıntının ardından 2018 iPhone modelleri nasıl olacaĞI yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Bu yıl bizi 3 iPhone modelinin beklediği neredeyse kesinleşti diyebiliriz. Kullanıcılar bu yıl tanıtılacak iPhone modellerinin nasıl olacağı hakkında fikir sahibi olmaya başladı.

2018 iPhone Modelleri
2018 iPhone Modelleri

2018 iPhone Modelleri Nasıl Olacak

Bu yeni modellerin tümünde en son tanıtılan iPhone X’daki gibi çentik ve Face ID özelliği olması bekleniyor.  tanıtılacak yeni iPhone’lar arasında en uygun fiyatlı olanı LCD ekranlı  arka kısmında tek kameraya sahip olan model olacak.  650-700 dolar fiyat etiketine sahip olması beklenen ve iPhone 9 olarak karşımıza çıkacak olan akıllı telefonun çentik ve FaceID dışında büyük ekranlı olması kullanıcıları şimdiden heyecanlandırmayı başarmış gibi.

Bunların yanı sıra geçtiğimiz yıl tanıtılan iPhone x’in devamı niteliğinde 5.8 inç OLED ekran ve arkada çift kamera olan yeni bir 2018 iPhone X tanıtılması bekleniyor. Tanıtılması beklenen son telefon modeli ise iPhone X Plus. iPhone X Plus muhtemelen 6.5 inçlik bir OLED ekrana sahip olacak ve arkada 3 kameralı olabilir. Akıllı telefonun fiyatının ise 1000 Dolar civarında olması bekleniyor.  Apple bu yıl yüksek fiyatlı telefonlarında yanında LCD ekranlı uygun fiyatlı bir telefon modeli ekleyerek bütün akıllı telefon kullanıcılarına hitap etmeyi hedefliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu