Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi 9A’nın teknik özellikleri nihayet resmiyet kazandı!!! Helio G25 ve çok daha fazlası

Redmi’nin bir süredir üzerine çalıştığı Redmi 9A modeli, bugün bazı özelliklerinin de içerisinde olduğu resmi bir poster ile sızdırıldı

Xiaomi‘nin alt markası olan Redmi, akıllı telefon kategorisini genişletmeye devam ediyor. Şirketin bir süredir üzerine çalıştığı bütçe dostu Redmi 9A modeli, bugün resmi posteri ve bazı teknik özellikler ile birlikte sızdırıldı. Daha önceden de belirttiğimiz gibi sızdırılan bu resmi görsel,  geçmişten bugüne elimizde olan tüm bilgiler ile neredeyse birebir aynı.

Yukarıdaki resimden de anlaşılacağı üzere Redmi 9A, gücünü MediaTek’in Helio G25 yonga setinden alacak. Bunun yanı sıra cihaz, Helio G25 ile saatte 2.0 GHz‘e kadar çalışabilecek. Tasarım açısından bakacak olursak Redmi 9A, 6,53 inç boyutunda,  HD + çözünürlüklü günümüz modası su damlası bir çentik ile gelecek. Ayrıca 5.000 mAh’lik pili sayesinde de 2 günü rahatlıkla çıkarabileceksiniz.

Kamera açısından bakacak olursak Redmi 9A, arkada 13 megapiksellik, önde ise 5 megapiksellik bir lense sahip olacak. Ancak üzülerek belirtmek isteriz ki, arka taraf sadece tek kamera ile desteklenecek.

Redmi 9A Teknik özellikler

  • Su damlası çentikli 6.53 inç HD + ekran
  • Mediatek Helio G25 işlemci
  • 13 megapiksel ana kamera
  • 5 megapiksel ön kamera
  • 5.000 mAh batarya

Son olarak Redmi 9A,  çift sim ile gelecek ve  2.4GHz Wi-Fi ağı bandını destekleyecektir.  Ayrıca, 164.85 x 77.07 mm’lik ince bir boyuta sahip olan bu telefon, elde tutuş hissiyatını da önemli ölçüde arttıracaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu