Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Unihertz ve 8849'dan Muhteşem Bir Akıllı Telefon: 8849 Tank 2 by Unihertz!

Çinli firmalar Unihertz ve 8849'dan Muhteşem Bir Dayanıklı Akıllı Telefon Duyurusu Yapıldı: 8849 Tank 2 by Unihertz!

Sağlam elektronik ürünler alanında lider bir üretici olan 8849, merakla beklenen amiral gemisi cihazı 8849 TANK2’nin küresel olarak piyasaya sürüldüğünü ve ön sipariş verildiğini duyurdu. Bu sağlam telefon(ruggedphone), olağanüstü dayanıklılığı yenilikçi özelliklerle birleştirerek sektörde yeni bir standart belirliyor.

8849’un Kurucusu ve CEO’su Leo Liu, “8849’da hikayemiz basit bir fikirle başladı: Piyasadaki her şeyden daha uzun ömürlü ve daha iyi performans gösteren sağlam elektronik cihazlar yaratmak” dedi. Kapsamlı bir dizi özellik sunarak onu her senaryoda genel ve özel kullanım için son derece uygun hale getiriyor.”

8849 ve Unihertz, aynı şirkete ait, zorlu ortamlar için tasarlanmış dayanıklı elektronik ürünler konusunda uzmanlaşmış farklı markalar. Unihertz, kompakt ve çok yönlü akıllı telefonlarıyla tanınır. 8849 ve Unihertz birlikte, farklı kullanıcı tercihlerine uygun çok çeşitli sağlam ve kompakt cihazlar sunmak için ilgili uzmanlıklarından yararlanarak güçlü bir ortaklık kuruyor.

En zorlu koşullara dayanacak şekilde üretilen 8849 TANK2, zorlu ortamların üstesinden gelebilecek sağlam bir tasarıma sahiptir. Kullanıcıların hareket halindeyken sürükleyici medya deneyimlerinin keyfini çıkarmasını sağlayan yerleşik bir projektöre sahip(Evet dahili projeksiyondan bahsediyoruz). TANK2, 15500mAh gibi mükemmel bir pil ömrüne ve 108MP ana kamera, 32MP ön kamera ve 64MP gece görüş kamerası gibi güçlü özelliklere sahiptir ve kullanıcıların her türlü aydınlatma koşulunda çarpıcı fotoğraflar ve videolar çekmesini sağlar. 16 MP geniş açılı kamera, daha geniş bir görüş alanı sunarak manzaraları ve grup çekimlerini yakalamak için mükemmel.

Leo Liu, “Sadece elektronik ürünler yapmıyoruz, her ortama dayanabilen dayanıklı cihazlar yapıyoruz” diye ekledi. “İster trekker, ister outdoor meraklısı veya ağır sanayi işçisi olun, 8849 TANK2, ihtiyacınız olduğu sürece bağlı ve üretken kalmanız için ihtiyacınız olan teknolojiye sahiptir.”

8849 TANK2, 66W şarj kapasitesiyle hızlı şarjı destekleyerek hızlı ve verimli şarj sağlar. Ayrıca, uygun temassız ödemeler ve veri aktarımı için NFC’nin yanı sıra uyumlu cihazların sorunsuz kontrolü için kızılötesi uzaktan kumanda işlevi sunar.

Lansmanı kutlamak için 8849, ön sipariş döneminde özel teşvikler sunuyor. TANK2 için ön sipariş veren müşteriler 20$’lık bir kupon alacak ve ilk 100 siparişe 66$ değerinde ücretsiz bir hediye paketi verilecek. Hediye paketi, 8849 TANK2 için koruyucu bir film, bir cep telefonu kılıfı ve bir cep telefonu standı içerir, bu da onu projeksiyon için çok yönlü hale getiriyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu