Güncel Teknoloji HaberleriKonsol OyunlarıMobirollerOyun HaberleriPC OyunlarıTeknoloji

Forza Motorsport 8 için Tarih Verildi!

Serinin bir sonraki oyunu Forza Motorsport 8 için ünlü sızıntıcılardan önemli bilgiler geldi. Oyun için tarihin yaklaştığı bildirildi.

2020’nin temmuz ayında yapılan Xbox Game Showcase isimli bir etkinlikte duyurulan Forza Motorsport 8, yıllardır geliştirilme sürecinde. Çıkışı tarihi hakkında hiçbir şey bilinmeyen oyun, şimdi Tom Henderson isimli ünlü bir sızıntıcının paylaştığı bilgilerle çıkışı hakkında ipuçları verdi. Gelin tüm detaylara göz atalım.

Forza Motorsport 8 2023’te Çıkış Yapabilir 

Forza Motorsport 7 yaklaşık 4.5 yıl önce piyasaya sürmüştü. 2017’nin ekim ayında tanıtılan oyun, yarış simülasyonu ile ilgilenen oyuncuların göz bebeği olmuştu. Yoğun talep gören oyun, birçok ödüle layık görülmüştü. Ancak seri burada bitmedi ve Microsoft, Forza Motorsport 8’in geleceğini yukarıda belirttiğimiz etkinlikte duyurulmuştu ancak ne zaman çıkacağı belirsizdi.

Sızıntıcının aktardıklarına göre Motorsport 8, 2023 yılının bahar aylarında çıkış yapacak. Redfall ve Starfield gibi Xbox’a özel oyunların 2023’ün ilk yarısına ertelendiğini düşünürsek, Forza Motorsport 8’in bu belirttiğimiz aylarda çıkış yapma olasılığı çok yüksek. Umarız ki oyun beklenen tarihte piyasaya sürülür ve uzun bekleyiş sona erer.

Forza Motorsport 7, minimum oyun gereksinimleri için 1. nesil i5 işlemci, 8GB RAM, GT 740/GTX 650/R7 250X gibi giriş seviyesi GPU’lar ve 30-40GB arasında depolama alanı istiyordu. Ancak Motorsport 8’in grafik konusunda çığır açacağını düşünüyoruz. Bu sebepten minimum sistem gereksinimleri çok daha yüksek olacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu