Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHTCMobirollerTeknoloji

HTC Desire 20 Pro geliyor! “Dobarlan, bıragma gendini!”

Akıllı telefon pazarında bir döneme damgasını vuran HTC, eski günlerini yâd ederek orta segment Desire 20 Pro ile karşımıza çıkacak!

Teknoloji pazarı, çoğu zaman acımasız bir hal alarak ilkleri dahi silip süpürüyor. Daha öncesinde teknolojiye yön veren şirketler, günümüzde tüm ihtişamını kaybetmiş bir şekilde karşımıza çıkıyor. Akıllı telefon pazarına da böylesine yön veren HTC, yanlış politikaların kurbanı olan şirketler kategorisinde yer alırken, eski günlerini mumla aramaya devam ediyor. Bu doğrultuda da çalışmalarını sürdüren şirket, Desire 20 Pro ile Google Play Console üzerinde görüldü.

HTC Desire 20 Pro
HTC Desire 20 Pro

Geçtiğimiz günlerde render görüntüleriyle de karşımıza çıkan Desire 20 Pro, orta segmentte dikkat çekici bir model olacak. Özellikle cihazın gerek ülkemizde gerekse tüm dünyada fazlasıyla popüler olan Redmi Note 8 gibi Snapdragon 665‘den güç alması, uygun bir fiyatla geldiği takdirde ümit vaad edici bir cihaz olmasını sağlıyor. Play Console verilerine göre 6GB RAM‘in yanı sıra 1080×2340 piksel FHD+ çözünürlüklü ekranıyla dikkat eden yeni HTC, Qualcomm‘un Adreno 610 grafik çipini üzerinde barındırıyor.

Play Console verilerinin yanı sıra sızan render görüntülerine göre delikli bir ekran yapısı ile piyasaya sürülecek olan HTC Desire 20 Pro, arka tarafta üçlü veya dörtlü kamera kurulumunu bizlerle buluşturacak. Aynı zamanda son derece ince çerçeveleriyle de pazarın gözdesi olmaya çalışacak; ancak bu taraftaki en önemli husus, şirketin fiyat politikası olacaktır. Eğer HTC, bu cihazına uygun bir fiyat etiketi yapıştırırsa şirketin son yıllardaki en başarılı akıllı telefonu ile karşılaşabiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu