Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMeizuMobirollerTeknoloji

Türkiye’de satışa hazırlanan Meizu 16Xs örnek görseller sızdırıldı!

Çinli üretici Meizu Türkiye pazarında resmi olarak bulunan Çinli üreticilerden birisi. Meizu, özellikle Meizu 16 ve Meizu 16th ile ülkemizde kendi içinde popüler bir noktaya geldi. Bu telefonların yeni serileri ile ilgili de bilgileri sizlerle paylaşıyoruz ve önümüzdeki günlerde de bu telefonların incelemelerini de paylaşmaya da devam edeceğiz. Bir süredir tüm bilgilerini ve görsellerini paylaştığımız ülkemizde de satılacak olan Meizu 16Xs ile çekilen örnek görseller bugün sızdırıldı. Biz de teknoburada.net olarak bu görselleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Meizu 16Xs ile çekilen görseller!

Özellikle renk doğruluğu ve portre çekimleri oldukça beğendiğimizi ama makro fotoğraflarda biraz daha yol alınması gerektiğine de inanıyoruz. Arkada f/1,7 değerinde 48 megapiksel ana, f/2,2 değerinde 8 megapiksel geniş açı ve f/1,9 değerinde 5 megapiksel bokeh lens, Önde ise 16 MP f/2.2 selfie kamerası bulunan telefonun nasıl fotoğraflar çektiğini gelin birlikte inceleyelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu