Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriOPPO

OPPO Reno 9 Serisinin Özellikleri Sızdırıldı! Seri Çok İddialı

OPPO Reno 9 cephesinde sular OPPO Reno 9 cephesinde sular ısınmaya başladı. Seride yer alacak Reno 9, Reno 9 Pro ve Reno 9 Pro+ modellerinin özellikleri şimdiden biliniyor.

Son dönem yayınlanan bazı raporlara bakılırsa OPPO Reno 9 serisi kasım ayı sonuna kadar Çin’de tanıtılacak. Tanıtım tarihi iyice yaklaşan telefonların tüm özellikleri gün yüzüne çıktı. Bilgiler Digital Chat Station adlı hesaptan geliyor. Teknik detaylara bakıldığında özellikle serideki Pro+ modelin her geçen daha da iddialı bir noktaya geldiğini söyleyebiliriz. Hatta bu modeli artık üst seviye cihaz kategorisine koymamız gerekecek. Şimdi lafı uzatmayalım ve telefonların detaylarına bakalım.

OPPO Reno 9 Serisi Özellikleri

Reno 9

Reno 9 modeline Snapdragon 778G işlemcisi güç verecek. 67 watt hızlı şarj desteğine sahip 4500 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak telefonda 64 megapiksel + 2 megapiksel şeklinde çift kamera yer alacak.

Reno 9 Pro

Telefona MediaTek’in Dimensity 1080 işlemcisi kullanılacak. 67 watt hızlı şarj desteğine sahip 4.500 mAh pilden beslenecek olan telefonda çift kamera göreceğiz. Ana kamerada 50 megapiksel çözünürlüğündeki Sony IMX890 yer alırken, buna 8 megapiksel ultra geniş açılı lens eşlik edecek.

Reno 9 Pro+

Gelelim serinin en özel modeline. Telefona Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisi güç verecek. 80 watt hızlı şarj desteğine sahip 4.700 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak telefonda üç arka kamera yer alacak. Kameralar OIS destekli 50 megapiksel Sony IMX890, 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel derinlik sensörü şeklinde olacak.

Gelelim telefonların ortak özelliklerine. Reno 9, 9 Pro ve 9 Pro+, kavisli kenarlara ve 2,3 mm alt çerçeveye sahip 6,7 inç büyüklüğünde OLED ekranlara sahip olacak. Bu ekranlar Full HD+ çözünürlüğünde, 120Hz tarama hızına, 10 bit renk, 2160 Hz PWM karartma ve ekran altı parmak izi tarayıcı desteğiyle geliyor. Ayrıca telefonların üçünde 32 megapiksel ön kamera göreceğiz. Pro ve Pro+ modellerindeki kamera birimi MariSilicon X ISP ile desteklenecek.

Son olarak Reno 9 ve Reno 9 Pro, titreşim için bir rotor motoruyla donatılırken, Pro+ bir X ekseni lineer motora sahip olacak. Her iki cihazın da yaklaşık 7.19 mm kalınlığa ve 174 gram ağırlığa sahip olduğu gelen bilgiler arasında.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu