Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 10 için kamera güncellemesi çıktı

Xiaomi Mi 10 serisi için kamera güncellemesinin yayınlandığı bugün duyuruldu. Peki, bu güncelleme ne gibi yenilikler sunacak?

Android güncellemeleri konusunda son yıllarda başarılı bir performans sergileyen Xiaomi, yoluna dur durak demeden devam ediyor. Xiaomi bugün de Xiaomi Mi 10 ve K30 serisi için güncelleme yayınladı. Kamera odaklı güncelleme olan bu yeni sürüm ile bakalım telefona ne gibi özellikler ekleniyor?

Xiaomi Group’un başkan yardımcısı ve cep telefonu başkanı Zeng Xuezhong’un duyusuna göre; Mi Kamera uygulaması seviye atlıyor.  MIUI V12.2.1.0 yapı numaralı bu güncelleme Mi Kamera uygulamasına daha fazla çekim seçeneği ekliyor. Normal seçeneklere ek olarak, mekik kalabalığı, neon gece perdesi, hareketli bulutlar ve akan su, yaratıcı ışık boyama, parlak yıldızlı gökyüzü ve romantik yıldız izleri güncelleme ile uygulamaya ekleniyor.

Ayrıca uygulamanın çekim arayüzünde farklı uzun pozlamalı çekim modları için özel talimatlar da ekleniyor. Bu sayede daha net ve kaliteli fotoğraflar çekmek için kullanıcı yönlendiriliyor.

Xiaomi, akıllı telefonları ve yazılımları için güncellemeler ve iyileştirmelerle oldukça kararlı bir şekilde ilerliyor. Güncelleme sunmak için sunmayan Çinli firma, her seferinde yeni bir özelliği sisteme dahil ediyor. Son olarak MIUI 12 için gizlilik koruma özelliği sisteme eklenmişti. Bu özellik “Fotoğraf Albümü ve Sosyal Uygulama Bilgileri Koruması” için geliştirildi. Bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşacağınız zaman arayüz otomatik olarak istek doğrultusunda tüm konum bilgilerini siliyor.

Xiaomi Mi 10

Xiaomi’nin bir sonraki güncellemesi büyük bir merakla bekleniyor. Bakalım Çinli firma telefonlarına daha fazla ne gibi özellikler sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu