Akıllı TelefonAppleGeneliOSiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 11 Türkiye fiyatları ne olur?

Merakla beklenen iPhone 11 lansmanı öncesinde en merak edilen soru iPhone 11 Türkiye fiyatları konusuna açıklık getiriyoruz…

Apple bugün oldukça seçkin bir grup basının katıldığı Apple lansmanı ile yeni nesil iPhone 11 tanıtımı yapacak. Bildiğiniz gibi Apple 3 farklı iPhone tanıtacak. iPhone 11 = iPhone XR yerine, iPhone 11 Pro = iPhone XS yerine ve iPhone 11 Pro Max = iPhone XS Max yerine konumlandırılacak. Bugünün en merak edilen sorusu ise iPhone 11 Türkiye fiyatları oluyor. Herkes bizlere bu soruyu soruyor ve bizde ekip olarak bu konudaki tahminlerimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz. Dilerseniz şu anki mevcut durumu sizlerle paylaşalım.

  • iPhone XR (64GB) 6.899 TL seviyesinden satılıyor
  • iPhone XS (64) 9.900 L seviyesinde
  • Apple iPhone XS Max (64GB) 11.000 TL seviyesinde

Apple‘da şu anda bir güncelleme var ve hem Amerika sitesi hem de Türkiye sitesi çalışmıyor. Anladığımız kadarıyla Apple geçtiğimiz yıl satıştan kaldırdığı iPhone X gibi bir modeli ya da birkaç modeli satıştan kaldıracak. Peki yeni telefonların fiyatları ne olacak?

Apple siteden satışları kaldırsa da bu telefonlar GSM Operatörleri ve perakendecilerden satışa devam edecek ve aslında kaldırma diye bir seçenek Türkiye pazarı için bulunmuyor ve her telefon mevcut iPhone XR, iPhone XS ve iPhone XS Max modellerinden daha pahalı olacak. Yurtdışı fiyatları aynı bile olsa ülkemizde bu rakamlar kesinlikle artacaktır.

Bugün 512GB Hafızalı iPhone XS Max ülkemizde 14.000 TL seviyesinde satılıyordu. Buradan yola çıkarsak ve 512GB Hafızalı iPhone XS Max modelinin de ucuzlamayacağını varsayarsak; yeni nesil 512GB iPhone 11 Pro Max 18.000 TL seviyesine ulaşabilir. Bu da en pahalı iPhone modeli olacaktır.

Fiyatlar nasıl olacak bilemiyoruz ama ülkemizdeki dinamikler ortada ve bunları da sizlerle paylaştık. Üreticiler GSM Operatörlerinin ellerindeki ürünlerin fiyatını kıramazlar. Bu çok net bir durum…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu