Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi 9 5G, Galaxy Note 10 Plus’a kafa tutacak

Yeni bir Xiaomi telefon Çin’de 3C sertifikasyon sürecinden geçti. M1908F1XE model numaralı telefonun Mi Mix 3’ün devam modeli olacağı yönünde iddialar ortada gezerken, güvenilir bir kaynak söz konusu telefonun Xiaomi Mi 9 5G olacağını belirtti.

Xiaomi Mi 9 5G 2K ekran ile geliyor

Mi 9 5G’nin Mi 9 ile kıyaslandığında birçok açıdan daha gelişmiş özellikler sunacağını görüyoruz. Öncelik telefonda 2K çözünürlüklü daha büyük bir ekran kullanılacak ki, ilk kez bir Xiaomi telefonda bu seviyede bir panel kullanıldığına şahit olacağız.

Xiaomi Mi 9 5G'nin iddialı özelliklere sahip olacağı gelen bilgiler arasında
Xiaomi Mi 9 5G’nin iddialı özelliklere sahip olacağı gelen bilgiler arasında

45w hızlı şarj desteğine sahip olacak telefonun işlemci biriminde Snapdragon 855 Plus yazıyor olacak. 5G bağlantısına ek olarak yeni nesil telefonda ön kamera tarafında da ciddi bir geliştirmeden söz ediliyor. Daha önce HTC 10 modelinden hatırladığımız OIS destekli ön kamera bu defa Xiaomi Mi 9’un 5G versiyonunda karşımıza çıkacak.  Güvenilir kaynağa göre Mi 9 5G’de daha hızlı şarj desteğinin yanında daha büyük bir pil de yer bulacak.

Xiaomi’nin 5G desteği barındıracak Mi 9 modelinde kamera tarafında başka ne gibi gelişmeler sunacağı merak konusu. Yine tasarım tarafında da bazı değişimler görebiliriz. Özellikle su damlası şeklinde çentik formu mobil dünyasında artık eskimeye yüz tuttu diyebiliriz.

Xiaomi Mi9 5G modeli hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Alt bölüme yorum bırakmayı unutmayın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu