Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy XCover 6 Pro Tanka Kafa Atacak

Samsung’un dayanıklılık odaklı yeni telefonu Galaxy XCover 6 Pro kendini göstermeye başladı. Bu telefon tank gibi sağlam olacak.

Güney Koreli teknoloji devi karşımıza dayanıklı telefonlar ile çıkmaya devam ediyor. Samsung, 13 Temmuz 2022 tarihinde tanıtacağı Galaxy XCover 6 Pro modeli ile dayanıklı telefon isteyenlerin gönlünü hoşnut edecek. Etkinliğe sayılı günler kala telefonun özellikleri de ortaya çıkmaya başladı.

Galaxy XCover 6 Pro’nun altında değiştirilebilir bir 4050 mAh pilin olacağı çıkarılabilir bir arka panel yer alacak. Bu tasarım, kullanıcıların pili değiştirerek telefonlarının pil ömrünü hızla uzatmalarına olanak tanıyacak. Kaynaklar bu telefonun bataryasının 10 saniye içerisinde değiştirilebileceğini belirtiyor.

Son gelen bilgilere göre telefonda 6.56 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde AMOLED ekran yer alacak. Kaputun altına baktığımızda ise bizi Qualcomm’un orta segment işlemcisi Snapdragon 778G yonga seti karşılayacak. 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama birimi ile gelecek olan telefonda 13 Megapiksel çözünürlüğünde de ön kamera yer alacak.

Arka bölümde ise OIS destekli ana kamera 50 çözünürlüğe sahip ve ek olarak 8 megapiksel geniş açılı kamera kurulacak. Telefon ayrıca USB-C ve 3,5 mm bağlantı, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2 ve NFC ile gelecek alacak. Askeri şartlarda ve IP68 koruma ile gelecek olan bu model Android 12 ile kutusundan çıkacak.

Galaxy XCover 6 Pro
Galaxy XCover 6 Pro’nun pili kolayca değiştirilebilecek

Belli başlı ülkelerde satışa sunulacak olan bu tank gibi güçlü telefonun Türkiye pazarına gelmeyeceğini düşünüyoruz. Bakalım Samsung bu tank gibi telefonu için kaç dolar ücret talep edecek?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu