Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerTabletVivo

Vivo Pad için Tarih Verildi! Bekleyenlerini Heyecan Sardı!

Şirketin ilk tableti Vivo Pad için sular kaynadı. Fiyat/performans tabletinin çıkış tarihi artık belli oldu. İşte son detaylar.

Mobil pazarın öncülerinden Vivo, ilk tablet modeli için heyecanları artırmaya devam ediyor. Son raporlara göre şirketin yaklaşan Vivo Pad isimli tableti, çok yakın bir tarihte piyasaya sürülecek. Gelin tabletin çıkış tarihine bir göz atalım.

Vivo Pad Çok Yakında Bizlerle! Peki Ne Zaman Geliyor?

Daha önce aktarılan bilgilere göre şirketin Vivo Pad tablet ve Vivo X Fold gibi katlanabilir telefon modelini 11 Nisan’da piyasaya süreceğini biliyorduk. Şirketin resmi Weibo hesabından yapılan paylaşım ise bu tarihi onayladı. Yaklaşan tablet için ince detaylar bilinmese de bazı bilgiler gün ışığı altında.

Tanıtım videosuna baktığımızda, ekranın küçük ve ince çerçevelerle donatıldığını görüyoruz. Bunun yanı sıra çoklu ekran ve uygulama çalıştırma özelliğinin tablette yer alacağını anlıyoruz. Özellikle tabletin kalem desteği ile gelmesi, Vivo’nun ilk tabletini daha üst düzeye çıkarıyor.

Vivo Pad

Teknik detaylarda ise tabletin yüksek performanslı Qualcomm Snapdragon 870 yonga seti ile geleceği biliniyor. Tablet, bu gücü ile uzun kullanım süresi sunabilmek için 44W hızlı şarj destekli 7.860 mAh kapasiteli pil ile çıkış yapacak.

11 Nisan tarihinde şirketin ilk tabletini ve ilk katlanabilir akıllı telefonunu piyasaya süreceğini tekrardan hatırlatalım. Yaklaşan modeller için heyecanlar zirvedeyken yeni gelişmeleri kaçırmamak için sıkı takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu