Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy A Serisi Telefonların Tadından Şimdi Yenmeyecek

Giriş ve orta seviye Samsung Galaxy A serisi telefonlar 2022 yılında kamera tarafında çok önemli bir gelişmeye sahip olacaklar.

Samsung Galaxy S serisi ile inanılmaz iyi işler çıkarmakta. Son dönemde Samsung’un akıllı telefon satış rakamlarını Galaxy A ve Galaxy M serisi modeller üstleniyor destek yanılmış olmayız. Satışlar iyi olsa da giriş ve orta segmenti Xiaomi domine etmiş durumda. Samsung şimdi Xiaomi’nin bu etkisini kırmak için giriş ve orta segment fark etmeksizin tüm A serisi telefonlara OIS özelliğini getirmeye düşünüyor.

Mevcut durumda orta segment telefonların kameralarında OIS özelliğini pek göremiyoruz. Samsung bu yıl duyurduğu Galaxy A52 ve Galaxy A72 modellerinde OIS özelliğine yer verdi. Hatta daha uygun fiyatlı Galaxy A22’nin 48 megapiksel ana kamerasında da optik görüntü sabitleme özelliği mevcut.

Samsung Galaxy A22

Samsung şimdi OIS özelliğini A serisi telefonlara getirerek giriş ve orta segmentte daha da harika bir kameraya deneyimi sunmayı hedefliyor. Ayrıca bu gelişme uygun fiyatlı cihazlarının rekabet gücünü daha da artırmak için önemli bir hamle olacaktır.

OIS’i tüm 2022 model Galaxy A serisi telefonlara  getirmek, şirketin Çinli rakipleriyle zorlu geçen rekabette Samsung telefonların rekabet gücünü artıracaktır.

Ayrıca yeni nesil Galaxy A serisi telefonları 2022’nin başlarında görmeye başlayacağız. Galaxy A52 ve Galaxy A72’deki IP67 suya ve toza karşı dayanıklılık özelliği de Galaxy A serisinde bir standarda dönüşebilir. Bekleyip görelim…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu