Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Amiral gemisi katili Xiaomi modelleri göründü!

Yeni amiral gemisi katili Xiaomi modellerinin tasarımları TENAA’da ortaya çıktı!

Çinli firma, TENAA ofislerinde yeni amiral gemisi katili Xiaomi modelleri için mesai harcıyor. Bugün erken saatlerde, Black Shark modeli yetkili tarafından onaylandı ve üç yeni telefonun da fotoğraflarla ortaya çıktı. Ancak bu modellerin henüz teknik özellikleri ortalıkta yok. Muhtemelen Redmi K40 serisinden iki Redmi modeli ve Mi 10 Ultra gibi görünen Snapdragon 870 yonga setine sahip yenilenmiş bir Mi 10 cihazı karşımızda.

İki Redmi modeli, başka bir ilginç kamera tasarımıyla birlikte geliyor. Dikey olarak yerleştirilmiş iki büyük mercek ve aralarında iki küçük delikte yatay olarak oturan iki sensör. Dikdörtgen çerçevenin yanında basit bir çift LED flaş görünmekte.

Orijinal Xiaomi Mi 10 Ultra (Çin’de Commemorative Edition olarak da biliniyor) Snapdragon 865 yonga setiyle birlikte gelmişti ve bu modeli asla iç pazar dışına çıkarmadılar. Bu yüzden bu model “satın alamayacağınız en iyi akıllı telefonlardan biri” olarak adlandırıldı. Umarız, bu yeni telefon nihayet dünya çapında olacak.

Redmi K40 telefonları 25 Şubat’ta tanıtılacak, ancak yine de Mi telefonunun nihai lansmanı hakkında hiçbir bilgi elimizde henüz yok.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu