Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy S22’nin En Net Görüntüleri Karşınızda

Samsung Galaxy S22 cephesinden bugüne kadarki en gerçekçi görüntüler yayınlandı. Telefonun alt ve üst çerçeveleri oldukça ince.

Letsgodigital, Güney Kore’de eski bir Samsung çalışanı olan Super Roader’dan aldığı yeni bilgilere dayanarak Samsgun Galaxy S22 akıllı telefonun en son görüntülerini yayınladı. Kaynağa göre Galaxy S22 Plus modeli de boyut dışında aynı bu tasarıma sahip olacak.

Samsung’a yakınlığıyla bilinen bir başka kaynak olan Ice Univerde adlı kullanıcı geçen hafta Galaxy S22 ve S22 Plus’ın düz ekrana ve simetrik ince ekran çerçevelere sahip olacağını onayladı. Kaynak ayrıca Galaxy S22 ve S22 Plus’ın önden bakıldığında iPhone 13 gibi görüneceğini belirtti. Son görüntüler aslına bakarsanız bu gelişmeyi doğrular nitelikte. Fakat telefonun kenarları hala iPhone 13 kadar düz değil.

Letsgodigital sitesine göre Samsung’un bu sefer iki temel model ile en üst model arasında daha büyük farklılıklar sunacağını belirtiyor. Galaxy S22 Ultra, Galaxy Note serisine çok daha fazla benzerlik gösterecek. Bu hem özellikler, hem S Pen desteği hem de tasarım için geçerli olacak.

Öte yandan Galaxy S22’de 6.06 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde üçüncü nesil Dinamik AMOLED ekran yer alacak. Bölgeye göre Exynos 2200 ve Snapdragon 898 işlemcisinden güç alacak telefon 3.700 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak. Bu pil ayrıca 25 watt hızlı şarj desteğine sahip olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu