Güncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Huawei 19 Mayıs’ta Start Verecek! Yepyeni Ürünler Geliyor

HarmonyOS 2.0 ile adından söz ettiren Huawei 19 Mayıs’ta MateBook 16, FreeBuds 4 ve daha fazla yeni ürününü tanıtacak. Geliyor beklenenler.

Akıllı telefon pazarına HarmonyOS 2.0 işletim sistemi ile büyük bir yenilik getirecek olan Huawei durmuyor. Şirket şu sıralar büyük bir lansmana hazırlanıyor. HarmonyOS 2.0 işletim sistemini beta 3 olarak yayınlayan ve hala testlerini gerçekleştiren şirket, Haziran ayında bu işletim sistemini büyük bir coşkuyla yayınlayacak. Kullanıcılar tarafından da merakla beklenen işletim sistemi oldukça hızlı olacak. Google ve ABD hükümeti ile sorunlar yaşayan şirket artık kimseye bağımlı kalmayacak. Kendi işletim sistemini kullanacak olan şirket bu alanda büyük bir adım atmış olacak. Şirket 19 Mayıs’ta Huawei Matebook 16, FreeBuds 4 ve daha fazla cihazı duyuracak.

Geçtiğimiz haftalarda da haberlerimiz de yer alan gelişmeler için artık geri sayım başladı. Mayıs ayının ikinci haftasında olduğumuz şu günler de yeni ürünler için start verilmeye hazırlanıyor.

Huawei
Huawei

Huawei MateBook 16 Ve Pek Çok Yeni Ürün 19 Mayıs’ta Duyurulacak

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz hafta yaptığımız haberler de Huawei şirketinin bazı ürünleri piyasaya sürmeye hazırlandığından bahsetmiştik. Beklendiği gibi oldu ve şirket 19 Mayıs için geri sayıma başladı. Şirket belirtilen tarih de başta MateBook 16 ve FreeBuds 4 olmak üzere pek çok yeni ürününü tanıtacak. Weibo üzerinde ortaya çıkan detaylar ile edindiğimiz bilgilere göre, ürünlerin tanıtımı Çin üzerinde gerçekleştirilecek. Çocuklara yönelik Watch 4X, Body Fat Scale 3 Pro ve iki PC monitörü de tanıtacak olan şirket, tüm detayları 19 Mayıs’ta bizlerle paylaşacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu