Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Sony Xperia XZ2 ve XZ3 için Android 10 tekrar yayında!!!

Geçtiğimiz günlerde Android 10 güncellemesini alan Xperia XZ2 ve XZ3 bazı sorunlar nedeniyle askıdaydı, ancak güncelleme bugün tekrar kullanıma açıldı.

Sony 2020 yılına Xperia XZ2 ve XZ3 modellerini Android 10‘a güncelleyerek girmek istedi ancak işler istediği gibi olmadı. Güncelleme bu iki cihaz için  52.1.A.0.532 yapı numarasına sahip Android 10 ve güvenlik yaması ile beraber gelmişti.

Sony Xperia XZ2 ve XZ3 Android 10 güncellemesini ilk olarak 2020’nin Ocak ayında yayınlandı.. Ancak her iki cihazda çıkan hatalar can sıkmaya başlamıştı. Parmak izi sorunu ve alarmla ilgili hatalar kullanıcıları epey sinirlendirdi. Aslında her akıllı telefonda büyük güncellemelerden sonra böyle hatalar çıkması normal karşılanabilir.

Sony alınan şikayetlerden dolayı her iki cihaz içinde Android 10 güncellemesini durdurdu. Japon şirket aradan üç hafta geçtikten sonra bu güncellemeleri aynı yapı numarası ile beraber tekrar kullanıma sundu.

Güncelleme ilk yazılım sürümünün yapı numarası ile aynı ancak hepimiz biliyoruz ki şirket hata düzeltmelerini bu yapı numarasıyla tekrar paketleyerek yayınladı. Ancak yine de yeni gelen yüklemeyi kurmadan ön yargılı konuşmamız pek doğru olmaz. Güncellemeyi kuran kişilerin şuan için şikayetleri bulunmuyor ancak güncelleme yaygınlaştığı zaman her şey belirginleşecektir.

Xpericheck web sitesine baktığımız zaman Sony’nin dört cihazına Android 10 güncellemesini yayınladığını ve bu dört cihazın da 52.1.A.0.532 aynı yapı numarasına sahip olduğunu görebiliyorsunuz. Güncellemeler şuan OTA yolu ile kademeler halinde dağıtılıyor. Eğer sizlerde bu cihazlardan birine sahipseniz en kısa zamanda Android 10′un yeniliklerine kavuşacaksınız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu