Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiZTE

ZTE Axon 40 Pro Cezbedici Tasarımıyla Gündemde

Son zamanların en beklenen telefonları arasında yer alan ZTE Axon 40 Pro ön ve arka görüntüsü ile sızdırıldı. İşte tüm detaylar karşınızda.

Birkaç gün içinde ZTE, yeni nesil Axon serisi amiral gemisi akıllı telefonlarını resmi olarak duyuracak. Şirketin üç telefonu piyasaya sürmesi bekleniyor. Bunlar sırasıyla Axon 40, Axon 40 Pro ve Axon 40 Ultra olacak. Şirketin resmi lansmanı öncesinde, ZTE Axon 40 Pro modelimiz gerçek dünya görüntüsüyle sızdırıldı. Böylece cihazın ön ve arka panelini görebilmiş oluyoruz. Gelin tasarıma göz atalım.

ZTE Axon 40 Pro Premium Tasarımıyla Geliyor

Akıllı telefonun ön kısmında merkeze yerleştirilmiş delikli bir kamera görüyoruz. Oldukça minimal çerçevelere sahip olan akıllı telefon, kavisiyle birlikte Samsung Galaxy telefonlara benzerlik gösteriyor. Böylece kullanıcılara premium bir his aktarılmış oluyor.

Arka tarafın sol üst köşesinde iki büyük dairesel halkaya sahip dikdörtgen kamera paneli görüyoruz. İlk halkada tek kamera sensörü varken ikinci halkada çift kamera sensörü bulunuyor. Ayrıca LED flaşın altında dördüncü bir lens daha gözüküyor.

ZTE Axon 40 Pro

Axon 40 Pro’ya ek olarak ekran altı kamera sensörlü Axon 40 Ultra modeli de sızdırılmıştı. Kamera canavarı olması beklenen cihaz, 120Hz yenilemeli ekrana ve 64 Megapiksel üçlü kamera sistemine sahip olacak.

Ultra modelinin siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle gelmesi bekleniyor. Bu iki akıllı telefonun tam özellikleri 9 Mayıs’ta belli olacak. Gelişmeler için takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu