Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Koronavirüs akıllı telefon pazarını fena etkileyecek! Ama?

Bugün yayınlanan bir raporda Koronavirüs akıllı telefon pazarını nasıl etkileyecek bu konuda tahminlerde bulunulud. Peki gerçekten nasıl etkileyecek?

Koronavirüs belasından kurtulmak için dünya yoğun bir çaba içinde. Bizlere düşen de bugünlerde evde oturmak. Bu süreç herkes için çok zor geçecek ve bugün devletimize her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. İmkanlar dahilinde herkes hayatta ve ayakta kalmaya çalışıyor ama bu virüsün asıl etkisi de virüs tehlikesi ortadan kalktıktan sonra görülecek diye düşünüyoruz. Bugün yayınlanan bir rapora göre Koronavirüs akıllı telefon pazarını da ciddi anlamda etkileyecek.

Gelen rapora göre 2020 yılı ilk yarısı içinde satışların %30 oranında düşmesi bekleniyor. 2020 Yılı ikinci yarısı içinse öngörü yok. Zira Koronavirüsün devamlılığı henüz net olarak bilinemiyor. Virüs hızla yayılıyor ama olumlu haberlerde gelmiyor değil. Çin‘in en yoğun ölümlerin yaşandığı Hubei kentindeki sokağa çıkma yasağını kaldırması ve hayatın yavaş yavaş normale  dönmesi güzel bir gelişme. Onlar yapabiliyorsa; biz de yapabiliriz. Bununla birlikte Fransa‘dan gelen (doğruluğu kanıtlanmış değil) iki ilacın karıştırılıp Koronavirüs hastalarına verilmesi sonrasındaki iyileşmeler güzel gelişmeler.

Umarız kısa süre içinde birileri çıkar ve bu illetten biz dünyayı kurtarır ve tüm insanlığın da kahramanı olur. Akıllı telefon pazarındaki daralma devam eder mi bilinmez ama insanların bu evde kalma sıkıntısı sonrasında çılgınlar gibi alışveriş yapması da bekleniyor…

Nefeslerimizi tuttuk ve olumlu gelişmeleri sizler gibi bekliyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu