Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi telefon satış rakamını açıkladı! Rekor mu geliyor?

Xiaomi telefon satış rakamını açıkladı. Gelen son açıklamalara bakıldığında Xiaomi’nin 2018 yılında akıllı telefon satışlarında rekor kıracağını gösteriyor. Şirketin başarılı CEO’su Lei Jun ekim ayında 10 milyon fazla akıllı telefon satışı gerçekleştirdiklerini açıkladı. Konuya ilişkin açıklama CEO’nun Weibo hesabından geldi.

Xiaomi eylül ayında da 10 milyondan fazla akıllı telefon satışı gerçekleştirmişti. Son iki ayda 20 milyondan fazla telefon sevkiyatı gerçekleştiren Çinli teknoloji devinin yıl sonu  yaklaştıkça rekor kıracağını söyleyebiliriz. Şu ana kadar 70 milyon telefon satan Xiaomi’nin yıl sonuna kadar 90 milyonu aşması bekleniyor. Xiaomi geçen yıl ise 58 milyon telefon satabilmişti.

Hindistan ve Çin Xiaomi’nin en etkili olduğu pazarlar. Son dönemde Çin’de fiziksel mağaza sayısını artıran Xiaomi’nin her kategoride üretim hacmini de artırması satışları olumlu etkiledi. Xiaomi henüz ülkemize resmi olarak giriş yapmadı ve şu an için giriş yapması beklenmiyor. Ancak paralel ithalat yoluyla Xiaomi marka birçok telefon ve ürün satın alınabiliyor.

 

https://www.teknoburada.net/2017/10/31/galaxy-a-2018-telefonlarin-biz-ozelligi-daha-belli-oldu/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu