Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone SE 3 Bu Tarihte Geliyor! Fiyatı Bizi Üzecek!

Apple’ın uygun fiyatlı modeli iPhone SE 3 için sesler yükselmeye başladı. Ancak bu telefon ülkemizde maalesef ki uygun olmayacak.

Apple’ın Avrupa ve Amerika’da uygun fiyata satışa sunduğu iPhone SE ailesine yenisinin ne zaman ekleneceği merak ediliyordu. Bugün ise iPhone SE 3 için sevindirici haber geldi. Ancak bu habere biz sevinemeyeceğiz çünkü kurlardaki yükselişten dolayı bu telefon minimumda 8.000 TL ve üzerinde ülkemize giriş yapar.

iPhone SE 3 Mart ayında bizlerle olacak

Ünlü analist kuruluşu TrendForce, cep telefonu endüstrisi için küresel pazarın gelecek yıl toparlanacağını ve telefon üretiminin yaklaşık 1,39 milyar adede ulaşabileceğini belirten bir tahmin yayınladı. Ayrıca TrendForce, önümüzdeki sonbaharda yeni amiral gemisi iPhone 14 telefonlarının piyasaya sürülmesinden önce Apple’ın iPhone SE3’ü de gelecek yılın ilk çeyreğinin sonunda, muhtemelen Mart ayında piyasaya süreceğini iddia ediyor.

iPhone SE3’ün, iPhone 13 serisi gibi Apple’ın A15 Bionic yonga setine sahip olması ve 5G ağlarını desteklemesi bekleniyor. Apple’ın en ucuz 5G telefonu olacak ve Android kullanıcılarının bir kısmını cezbedecek.

Telefon tanıdık tasarıma bağlı kalmalı, geniş çerçeveli 4.7 inç ekran, ana ekran düğmesinde bir parmak izi sensörü ve tek bir ana kamera alacak. iPhone SE3’ün Apple’ın elinde kalan LCD ekran stokunu kullanmasına izin vereceğine inanılıyor. Bu da fiyatı düşürecek. Böylece telefon olabildiğince popüler hale gelecek.

iPhone SE 3

Uygun fiyata telefon almak isteyenlere hitap edecek olan bu modelin önümüzdeki yıl tanıtılması ve tanıtıldığı gibi satışa sunulması bekleniyor. Türkiye’de bakalım Apple bu küçük canavarı için ne kadar ücret talep edecek? Tahminlerinizi forumda tartışalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu