Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus 8 Serisi Yeni Güncelleme İle Sevindirdi!

2021’in ilk çeyreğinin sonuna geldiğimiz şu günlerde OnePlus 8 serisi yine yüzleri güldürmeye devam ediyor. Yeni güncelleme geldi.

Akıllı telefon pazarı şu sıralar oldukça hareketli günler geçirmeye devam ediyor. Xiaomi markası birbirinden farklı ürünlerle dünden bu yana ortalığı kasıp kavurmaya devam ederken diğer akıllı telefon üreticileri de çeşitli güncellemeler ile kullanıcılarını güncel tutmaya çalışıyor. Son zamanlarda Samsung deli gibi güncellemeler ile adından söz ettirirken şirketi realme markası da yakından takip ediyor. Android 11 tabanlı güncellemeler ile telefonlarına hayat veren realme markası kullanıcıların yüzünü güldürüyor. Geçtiğimiz haftalarda Android 11 tabanlı  güncelleme alan OnePlus 8 serisi bu sabah yeni bir güncelleme daha aldı.

Mart ayının sonlarına doğru ilerlerken Mart 2021 yaması da telefonlara gelmeye devam ediyor. Honor markası kullanıcılarına Şubat 2021 güvenlik yamasını sunarken diğer akıllı telefon üreticileri ise Mart 2021 güvenlik yaması ile birlikte Android 11’i sunmaya devam ediyor. OxygenOS güncellemesini beta olarak kullanan OnePlus 8 serisi yeni aldığı güncelleme ile çok sayıda düzelme ekini kullanıcılarına sundu.

OnePlus 8
OnePlus 8

OnePlus 8 Serisi Mart 2021 Güvenlik Yaması Aldı

8, 8 Pro ve 8T modelleri için yayınlanan Mart 2021 güvenlik yaması çok çok hatayı ortadan kaldırırken düzeltme ekleri ile telefonları da kararlı bir hale getirdi. Herhangi bir yeni özelliği getirmeyen güncelleme detaylı düzeltme eklerini de yayınladı.

  • Kilit ekranında yer alan ACİL DURUM simgesinin konumu optimize edildi
  • Şarj sırasında gezinme hareketlerinin hassasiyeti iyileştirildi
  • Özelleştirilmiş yazı tipini değiştirdikten sonra ortaya çıkan hata sorunu düzeltildi
  • Açılış ekranı bilgi hizmetinin çalışmayı durdurma sorunu düzeltildi
  • Kamera iyileştirmesi yapıldı ve daha pek çok optimizasyon gerçekleştirildi.
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu