Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei P40 Serisi İçin Geri Sayım Başladı!

Geçen yıl piyasaya sürülen Huawei P40 bugün Nisan 2021 güvenlik yamasını alırken, HarmonyOS 2.0’ı da beklemeye başladı. Geri sayım başladı.

Teknoloji dünyasında dengeler değişmeye devam ediyor. Bu yılın başından bu yana sayısız güncelleme yayınlanan Samsung‘un liderliği de gözler önünde. Sadece Mayıs ayın da 350 farklı cihazı için güncelleme yayınlayan şirket, alanında bir ilke imza atıyor. Yeni bir rekora imza atan Güney Koreli teknoloji devi, başarılı gidişatına devam ediyor. Bugün Watch 3 akıllı saat modelini piyasaya süren ve yakında da HarmonyOS 2.0 işletim sistemini karşımıza çıkaracak olan Huawei şirketi de geri sayıma başladı. Huawei P40 için Nisan 2021 güvenlik yaması yayınlandı.

Haziran ayına geldiğimiz şu günler de Çinli şirket Nisan ayında kalmış gibi görünüyor. Bugün Nisan 2021 güvenlik yamasını bir telefon modeline daha getiren şirket, güncelleme konusunda rakiplerinden geri kalmaya devam ediyor.

Huawei P40
Huawei P40

Huawei P40 Serisi HarmonyOS 2.0 İçin Geri Sayıma Başladı

Geçtiğimiz yıl lansmana çıkan telefon serisi şuan da HarmonyOS 2.0 beta programında yer alan telefonlardan bir tanesi. Bugün kullanıcılarına Nisan 2021 güvenlik yamasını sunan telefon, yeni işletim sistemi için de geri sayıma başladı. Nisan yaması ile pek çok iyileştirmeyi alan ve hataları da gideren telefon modeli şimdi de yeni işletim sistemi ile adeta yeniden doğmaya hazırlanıyor. Bugün lansmana çıkacak olan yeni işletim sistemi ülkemizdeki kullanıcılar tarafından da merakla bekleniyor. Unutmadan belirtelim, Nisan ayı güncellemesi 304MB olarak yayınlandı. İşletim sistemi yayınlanır yayınlanmaz haberlerimiz de yer bulacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu