Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

Oppo Breeno güncellemesi başladı! Siri ve Bixby çöpe!!!

Sesli asistan özelliği Apple‘ın Siri‘yi tanıtması ile başka bir boyuta taşınmıştı. Sizi dinleyen ve verdiğiniz komutlara göre telefonu elinize almadan birçok özelliği aktif hale getireceğiniz sesli asistanlar bir türlü gelişim gösteremedi. Apple’ın Siri’ye eskisi kadar ilgi göstermemesi ve Samsung‘un da Bixby asistan hizmetini yeni nesil TV’lerde kullanmayacak olması bu teknolojinin sona ereceği ile ilgili bazı dedikodularında ortaya çıkmasına sebep oldu. Oppo ise sesli asistan hizmeti ile ilgili ciddi bir çalışma içinde. Şu anda Oppo Find X’te (Çince bilmediğimiz için) kullanamadığımız sesli asistan hizmetinin yerine Oppo Breeno sesli asistan hizmetini başlatmaya hazırlanıyor. ColorOS 6.0 ile tanışacağımız Breeno sesli asistan için Oppo çok iddialı konuştu.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Oppo Breeno
Oppo Breeno

Oppo Breeno Bixby ve Siri’nin katili olacak!

Ortaya çıkan bilgilere göre Oppo yeni nesil sesli asistanı Breeno, yapay zeka ile çalışacak. Bir emir getirme yerine hayatınızı yönlendirecek bir asistan olacak olan Breeno, hava alanına geldiğinizde uçuş kapınızı size direkt olarak söyleyecek. Evden ayrılırken ev ile iletişime geçip (akıllı evler için) açık piriz ya da elektrik olup olmadığını size söyleyecek. Araba ile giderken size farklı alternatif rotalar da önerebilecek.

Oppo Breeno sesli asistan hizmetinin mevcut tüm asistanlardan çok daha fazlasını yapacağını iddia ediyor. Oppo yeni nesil Breeno için “algı, karar verme ve öğrenmeyi birleştiren akıllı bir yardımcıdır” ifadesi kullanıyor. Bakalım Oppo yeni nesil sesli asistanı Breeno ile bize ne sunacak?

https://www.teknoburada.net/2019/01/04/tim-cook-applei-batiracak-mi-steve-jobsin-kemikleri-sizladi/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu