Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Renovators 2021 İle Gençlerin Hayallerine Işık Tutuyor

Gençlerin yaratıcılıklarını ortaya çıkarmaya ve sanat yoluyla teknolojinin olanaklarını hayal etmeye teşvik eden OPPO Renovators 2021 başladı.

Geçtiğimiz gün yeni nesil ekran altı kamera teknolojisini duyuran dünyanın önde gelen yenilikçi markalarından OPPO, Gelişmekte Olan Sanatçılar Projesi’nin üçüncüsü olan OPPO Renovators 2021‘i başlattığını duyurdu. OPPO Renovators 2021, dünya çapında bir yarışma olmanın yanı sıra, genç yaratıcıların sanat ve teknoloji ile geleceği cesurca hayal edebilecekleri bir platform olmayı hedefliyor.

Dünya çapında yayılan Renovators programı ile OPPO, gelişmekte olan sanatçıların ünlü sanatçılardan rehberlik ve ilham alabilecekleri, çalışmalarını uluslararası platformlarda sergileyebilecekleri ve hayatta karşılarına bir kez çıkabilecek kariyer fırsatlarına erişebilecekleri aktif bir topluluk oluşturacak.

Bu yılki Renovators programının teması ‘Işık’ olacak. Yeryüzünün enerji kaynağı ve yaşamın önemli bir parçası olan ışık, sevgi ve umut gibi pozitiflik ifadelerini sembolize etmek için kullanılıyor. Işığın sıcaklığı ve aydınlatmasıyla OPPO, genç yaratıcıları sanatın sınırlarını aşmaya ve yaratıcılıklarını ortaya çıkarmaya teşvik ederek bir sakinlik ve iyimserlik duygusu yaratmayı umuyor.

Renovators 2021, programın yetenekli sanatçılarının gelişmesine yardımcı olmak için OPPO’nun küresel kaynaklarından yararlanacak. OPPO Renovators 2021’de seçilen sanat eserleri, Londra Tasarım Festivali ve Dubai World Expo gibi dünya çapındaki sergilerde ve online platformlarda sergilenme fırsatına sahip olacak. Ayrıca, Renovators 2021’e katılan genç tasarımcılar, yaratıcı fikirlerini hayata geçirmek için iş fırsatlarının bulunabileceği anlaşmalı OPPO tasarımcıları olma şansına sahip olacaklar.

Renovators 2021, yalnızca dünyanın en iyi sanat ve tasarım kurumlarıyla iş birliği içinde değil, aynı zamanda jüri panelini oluşturan ünlü sanatçı ve tasarımcıların desteğiyle de düzenleniyor. Önemli isimler arasında video sanatının kurucularından efsanevi uluslararası tasarımcı Kashiwa Sato, görsel-işitsel sanatçı Ryoichi Kurokawa ve marka danışmanı Tommy Li yer alıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu