Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy M11 teknik özellikleri ve resmi görselleri sızdırıldı!!

Geçtiğimiz haftalarda Galaxy M31 ve M21’in tanıtımını gerçekleştiren Samsung’un, yakında Galaxy M11 modelini tanıtacağı ortaya çıktı.

Güney Koreli şirket amiral gemilerinin tanıtımının ardından orta segment cihazlara yönelmeye başladı. Geçtiğimiz haftalarda bildiğiniz üzere Galaxy M31 ve M21‘in tanıtımı gerçekleştirildi. Ardından bugün şirketin bir cihaz üzerine daha çalıştığını gösteren yeni sızıntılar ortaya çıktı. Samsung, yakında bütçe dostu Galaxy M11 modelini tanıtacak. Şimdi gelin bu cihazın teknik özellikleri ve görsellerine göz atalım.

Samsung Galaxy M11 tasarımı

Sızdırılan resimler Galaxy M11‘in siyah, mor ve mavi seçenekleri ile geleceğini ortaya koyuyor. Ayrıca, telefonun arka panelinde  LED destekli üçlü kamera kurulumu ve parmak izi tarayıcısı yer alacak. Son olarak M11 de tıpkı diğer cihazlar gibi yeni nesil delikli ekran tasarımı ile karşımıza çıkacak.

Galaxy M11 teknik özellikleri 

Galaxy M11 720 x 1560 çözünürlüğüne sahip 6.4 inç  LCD bir ekran ile gelecek. Ayrıca, şirket bu telefonda da amiral gemileri gibi delikli bir ekran tasarımına yer veriyor. Ön kamera ise  8 megapiksel çözünürlüğe sahip olacak ve ekranın sol üst köşesinde yer alacak.

M11 gücünü Qualcomm‘un eski bir işlemcisi Snapdragon 425 yonga setinden alacak. Ayrıca cihaz 3 ve 4GB RAM seçenekleri ile gelecek. Son olarak dahili depolamanın’da 32 ve 64GB seçenekleri ile geleceği iddia ediliyor.

Şimdi gelelim cihazın kamera özelliklerine. Şirket Galaxy M 11 modelinde üçlü kamera kurulumuna yer verecek. Ayrıca cihazda,  F / 1.8 diyafram açıklığına sahip 13 megapiksel ana kamera, f / 2.2 diyafram açıklığına sahip 5 megapiksel ultrawide sensör ve f / 2.4 diyafram açıklığına sahip 2 megapiksel derinlik sensörü bulunacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu